Pannben och vårregn

Jag skulle egentligen ha tvingat in min kropp i 40 gradig värme och luftfuktighet som får det att droppas från taket med FIERCE Åsa F och lika underbara Åsa E, men efter att jag fullständigt gått lös och i lägenheten med dammtrasan (jag tom torkade väggarna) så reviderade jag de planerna och gav mig ut på en löptur runt kungsholmen i något som “typ” liknade ett ljummet vårregn. Jag hade  också tänkt plocka miles till Japan, men det sket sig fullständigt eftersom all teknik hade visat sig vara urladdad.

Nere i Italien i eftermiddagens sorbe i backen, lyckades jag i parerandet mellan plogandes italienare, dra sönder någon/några muskelfibrer i mitt högra ben, vilket gjorde sig påmint igår under de dryga 12 km jag avverkade. Jag hoppas, hoppas att det inte är något allvarligt.

Från och med nu så kommer jag dessutom att  se till att varje vecka få in:

1. Ett långpass

2. Ett intervallpass

3. En snabb kortdistans

 

1 Comment

  1. soffan 4 april, 2011at11:20

    Hahaha, ljummet vårregn minsann, din lilla optimist :D ! Regnet som föll på mig var inte ett dugg ljummet ;) .

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *