Jag spenderar timmar med att hitta rätt musik, göra rätt mix och få exakt den känslan jag vill ha på klassen i symbios med upplägget. I går kväll satt den exakta mixen.

I morse när jag, lätt stressad, som alltid frukostlös (ska verkligen, för sjuhundrade gången, skärpa mig) packade väskan. Kände jag med min hand över ett av facken och konstaterade att grymt, jag har tomma skivor nedpackade.

Tänkte inte så mycket mer på det förrän jag i gymmet skulle bränna ut skivan och konstaterade att det jag trott var “spindeln” med tomma skivor, var en burk body butter.

Lätt panikslagen, eftersom jag var fullständigt inställd på att just leverera och cykla till rykande het deep house, ringde jag Pablo (som jag visste skulle vara med på klassen) och med lätt darr i rösten frågade om han skulle kunna trolla… o det gjorde han!

I looove you honey! Tack för hjälpen!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center