Perfektionista

Words by

Jag har en förmåga att förminska mig själv lite då och då. Jag är en kreativ människa med allt vad det innebär och med det kommer en personlighet som lätt kan uppfattas lite som en ljummen mjuk vindpust genom en hög färgstarka höstlöv.

Det inte många vet, är att jag har en sida som värsta perfektionisten. Den syns igenom ibland.

Mina klasser byggs med extremt mycket planering, kärlek och eftertanke. Efter mitt fullständiga haveri med hårddisken, sliter jag som ett djur för att få struktur. Just nu putsar jag ömsint på klasserna inför helgens Blogger Boot Camp. I ugnen står blivande “pulled pork”.  I magen och hjärtegropen ligger efterdyningar av en ganska intensiv vecka med tunga beslut.

Ses vi i helgen?

 

15 Comments

 • Anna - Trend o träning

  Ja vi ses fina du och oj vad jag känner igen mig i det du skriver – både om att förminska sig själv & vara perfektionist. Är du också jungfru?

  Men du ÄR grym & jag ser fram emot en kram på lördag <3

 • Lisa

  Ja, vi ses på lördag! Det ska bli kul att testa att köra spinning för det :)

 • Lisa

  det = dig..

 • Anna

  Jess box, vi ses! Det ska bli helt superkul!!

 • Stepup 2 Fitness

  Ja, vi ses!!! Ser verkligen fram emot det!!!!

 • Suz

  Tyvärr inte :( har en tävling inbokad, seedingloppet inför Göteborgsvarvet :( kram!

 • Johanna

  Hej Jessica! Vet att många av dina läsare frågar efter dina Leo tights och dom har varit slut har själv letat mig galen ;) Men dessa sprang jag på igår http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/active-sports/ccollection-cactivesport-p1.html#product_163738 kanske inte samma kvalitet med en billigare penning. Bara ett litet tips =)

 • Jennifer

  Hej!
  För några år sedan gick jag på din Cloud 9 klass på the Nike blast och blev helt förälskad i passet! Därmed köpte jag musiken av dig och har själv kört klassen för mina deltagare.
  Idag kl. 8 i morse va jag på ett nytt gym med tre nya deltagare med varierat intresse för spinning men efter klassen fick jag jättebra respons (en tjej sa att det va bland det bästa hon gått på

 • Lotta

  Anna ställde en intressant fråga. Jag är själv Jungfru och bannar mig själv nästan dagligen över att inte förminska mig själv och tagga ner perfektionisten i mig – oavsett om det är på jobbet, på fritiden, med vänner eller under träning.

  ..och jaaa, vi ses såklart på lördag! Kram! <3

 • jessica

  Finingar – blir glad av att vi ska ses. Jag är skorpion. :)

 • Jennifer

  Hej!
  För några år sedan gick jag på din Cloud 9 klass på the Nike Blast och blev helt förälskad i passet!
  Därmed köpte jag musiken av dig och har själv kört klassen för mina deltagare.
  Idag kl. 8 i morse var jag på ett nytt gym med tre nya deltagare med varierat intresse för spinning. Jag körde Cloud 9 och efter klassen fick jag jättebra respons (en av tjejerna sa att det var bland det bästa hon gått på :) ) och jag bara ge dig all cred Jessica! Du är grym på musik och koreografi och DU är den bästa instruktör jag gått för! En stor inspiration för mig!
  Trevlig helg! Hoppas jag kan delta snart igen på någon utav dina klasser :)

 • jessica

  Fina Jennifer – tusen miljoner tack. Du gjorde min dag. KÄRLEK.

 • Martina

  Tack <3 inlägget värmer mitt hjärta så här dan före dan. Och är inte så fövånad över det faktum att vi delar stjärntecken ;) Vi ses imorgon vackra! LOVE.

 • jessica

  Martina – du kommer stråla, glänsa och rocka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us