Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Perfektionista

Senast uppdaterad:

Jag har en förmåga att förminska mig själv lite då och då. Jag är en kreativ människa med allt vad det innebär och med det kommer en personlighet som lätt kan uppfattas lite som en ljummen mjuk vindpust genom en hög färgstarka höstlöv.

Det inte många vet, är att jag har en sida som värsta perfektionisten. Den syns igenom ibland.

Mina klasser byggs med extremt mycket planering, kärlek och eftertanke. Efter mitt fullständiga haveri med hårddisken, sliter jag som ett djur för att få struktur. Just nu putsar jag ömsint på klasserna inför helgens Blogger Boot Camp. I ugnen står blivande “pulled pork”.  I magen och hjärtegropen ligger efterdyningar av en ganska intensiv vecka med tunga beslut.

Ses vi i helgen?

 

0
 1. Ja vi ses fina du och oj vad jag känner igen mig i det du skriver – både om att förminska sig själv & vara perfektionist. Är du också jungfru?

  Men du ÄR grym & jag ser fram emot en kram på lördag <3

 2. Hej!
  För några år sedan gick jag på din Cloud 9 klass på the Nike blast och blev helt förälskad i passet! Därmed köpte jag musiken av dig och har själv kört klassen för mina deltagare.
  Idag kl. 8 i morse va jag på ett nytt gym med tre nya deltagare med varierat intresse för spinning men efter klassen fick jag jättebra respons (en tjej sa att det va bland det bästa hon gått på

 3. Anna ställde en intressant fråga. Jag är själv Jungfru och bannar mig själv nästan dagligen över att inte förminska mig själv och tagga ner perfektionisten i mig – oavsett om det är på jobbet, på fritiden, med vänner eller under träning.

  ..och jaaa, vi ses såklart på lördag! Kram! <3

 4. Hej!
  För några år sedan gick jag på din Cloud 9 klass på the Nike Blast och blev helt förälskad i passet!
  Därmed köpte jag musiken av dig och har själv kört klassen för mina deltagare.
  Idag kl. 8 i morse var jag på ett nytt gym med tre nya deltagare med varierat intresse för spinning. Jag körde Cloud 9 och efter klassen fick jag jättebra respons (en av tjejerna sa att det var bland det bästa hon gått på :) ) och jag bara ge dig all cred Jessica! Du är grym på musik och koreografi och DU är den bästa instruktör jag gått för! En stor inspiration för mig!
  Trevlig helg! Hoppas jag kan delta snart igen på någon utav dina klasser :)

 5. Tack <3 inlägget värmer mitt hjärta så här dan före dan. Och är inte så fövånad över det faktum att vi delar stjärntecken ;) Vi ses imorgon vackra! LOVE.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Dagens boost
Nästa
Reminder

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.