Possession is illusion

Den här dagen har flugit för bi mig i sjuk hastighet.

Tokjobbat som tusan… stångat mig blodig med sjaten som ska upp 1500 på måndag, och lyckats trycka in ett vick på en härlig lunch Body Pump på Nybro och sedan varit ute och försökt sälja in Body Balance på en anläggning som är lite sugna på att ta in min “baby”.

Nu sitter jag och inspireras av Sébastien Foucan och blir lycklig av hans ord som springer hand i hand med mina värderingar.

“Nothing on this planet is permanent, and this is why I believe there can be no such thing as possession.

Enjoy what you are doing because it can be the last time you do it  –  and don’t attach your happiness to a specific person or place, because you have to continue to exist and thrive even when these are gone.”

Hittade sedan dessa svenska snubbar som gör “the same incerdible stuff”… min nästa utmaning. Snacka om kroppskontroll.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *