Post Run

Det kändes som dagens ruskväder var det första ordentliga ovädret under hela hösten. Just idag hade jag planerat ett långpass på crossen.

Jag kastade om och tog morgondagens löpning och styrka idag istället. Sköt på löpningen i tup sisådär x antal timmar för att det kanske skulle blåsa mindre och regna mer. Det blev snarare tvärtom. Det slutade med att jag fick hyfsat för lite tid mellan pass 1 och pass 2 – men men, det gick ändå.

[insert]after_run[/insert]

Rocky (den blurriga saken – som numera är svår att få i bild) välkomnar mig efter löprundan runt Kungsholmen. På fötterna Nike Vomero och på händerna leopardmönstrade löparhandskar.

[insert]enervit[/insert]

Belöningen till alla som dök upp på Spring ikväll. Trots det ruskiga vädret. Gudarnas återhämtningsdryck.

[insert]spring[/insert]

Här är de –  människorna jag och Claesson älskar.

 
 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *