Premiär med PT

Idag har jag premiärat med Pernilla Gunnskog som min PT. Den kvinnan är helt fantastisk. Hon läser mig klockrent och slänger direkt på mig sådant som kroppen behöver. Min kropp är i så många fall fantastisk – men den har lite svagheter och obalanser. Pernilla fick  mig direkt dit. Efter att vi kört igenom en omgång med TRX så kändes ländryggen slät. Alltså ni vet så där som den rätade ut sig och min svank blev lite mindre. Direkt liksom.

Dagens utstyrsel och mina klart nya favoriter är Nike Pro Cool tightsen. De sitter där de ska, följer med i varje rörelse och ingen söm mellan benen som kan skapa en mindre vacker syn.

Total
0
Shares
Comments 4
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens Giveaway

Dagens Giveaway

Next
Dagens Boost

Dagens Boost

You May Also Like