Premiär med PT

Idag har jag premiärat med Pernilla Gunnskog som min PT. Den kvinnan är helt fantastisk. Hon läser mig klockrent och slänger direkt på mig sådant som kroppen behöver. Min kropp är i så många fall fantastisk – men den har lite svagheter och obalanser. Pernilla fick  mig direkt dit. Efter att vi kört igenom en omgång med TRX så kändes ländryggen slät. Alltså ni vet så där som den rätade ut sig och min svank blev lite mindre. Direkt liksom.

Dagens utstyrsel och mina klart nya favoriter är Nike Pro Cool tightsen. De sitter där de ska, följer med i varje rörelse och ingen söm mellan benen som kan skapa en mindre vacker syn.

4 Comments

 1. Träningsglädje 14 augusti, 2012at12:33

  är dessa bättre än de förra? jag tyckte de gled ner hela tiden. tappade dem när jag sprang…

 2. Användarens profilbild jessica 14 augusti, 2012at12:34

  Ja jag har inte testat att springa med dem men de sitter helt annorlunda. Annat tyg också.

 3. SportPassion 14 augusti, 2012at15:21

  Hej! Häftiga byxor, hur fungerar dom egentligen? Du säger att det inte finns några sömmar på dom? Vad märkligt :P

 4. Användarens profilbild Jessica 14 augusti, 2012at17:11

  Jo alltså jag som uttryckte mig knas, där är sömmar men inte de “vanliga” i skrevet som är helt sömlöst. :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *