Jag har varit lite hängig någon dag igen nu. Den här förkylningen med halsont som sprider sig som löpeld har liksom aldrig riktogt sänkt mig men definitivt studsat fram och tillbaka. En total vilodag igår gjorde susen och idag är jag piggare. För säkerhets skull så valde jag att byta bort min cykelklass på lunchen för att hjärtat skulle få vila.

Många är nyfikna på vad jag tränar med Pernilla. Vi ska generellt balansera upp mig. Jag är kalasstark i vissa delar som tar ut sig som svagheter i andra. Jag behöver bli starkare i bålen för att kunna bli bättre på mtb, löpning och det mesta jag gör.

Pernilla är galet välutbildad och kunnig – samt engagerad. Hon är fantastisk helt enkelt. Grym. Precis den jag behöver. Pernilla är också äckligt bra med TRX. Vilket gör att jag får hänga i de där banden rätt mycket. Vilket är strålande bra – men tokjobbigt.

jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center