PT Pernilla

Jag har varit lite hängig någon dag igen nu. Den här förkylningen med halsont som sprider sig som löpeld har liksom aldrig riktogt sänkt mig men definitivt studsat fram och tillbaka. En total vilodag igår gjorde susen och idag är jag piggare. För säkerhets skull så valde jag att byta bort min cykelklass på lunchen för att hjärtat skulle få vila.

Många är nyfikna på vad jag tränar med Pernilla. Vi ska generellt balansera upp mig. Jag är kalasstark i vissa delar som tar ut sig som svagheter i andra. Jag behöver bli starkare i bålen för att kunna bli bättre på mtb, löpning och det mesta jag gör.

Pernilla är galet välutbildad och kunnig – samt engagerad. Hon är fantastisk helt enkelt. Grym. Precis den jag behöver. Pernilla är också äckligt bra med TRX. Vilket gör att jag får hänga i de där banden rätt mycket. Vilket är strålande bra – men tokjobbigt.
Total
0
Shares
Comments 6
  1. Hej!

    Du ser grymt stark ut i alla fall, bara kör på. Förkylningar och halsont kommer och går men det bara till och sänka intensiteten och köra lugnt istället. I värsta fall får man ju vila. Men det är inte hela världen.

    Kul och läsa din blogg, ska bli intressant och följa din utveckling.
    Ha en fin dag!

    //Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
PUKKAS hudvård

PUKKAS hudvård

Alla som känner mig och som följt mig ett tag vet att jag älskar produkter

Next
Dagens outfit

Dagens outfit

You May Also Like