Jag sprang runt Kungsholmen till Nybroplan med min nya ryggsäck som verkligen är grym. Sedan direkt upp alla 5 våningarna och rev loss en underbar Body Pump klass med lite snudd på förvirring och med många leende för mitt skånska uttalande på “RODD”.

Benen kändes härligt följsamma efter två dagars vila och sträckningen på M. Sartorious kändes inte av alls… förrän jag väl slutade springa. Jag vet inte om det helt enkelt var en bra löpardag som gjorde att det mesta kändes bra. Som tex skorna kändes utvilade och återhämtade och det är ju s att sulorna mår bra av att återhämta sig mellan varje löptur, så not till mig själv är att införskaffa ett par löparskor till.

Morgonen idag inleddes med en promenad med busarna och Bästa Östman… vilken Rambo avslutade med att rulla sig i en död duva. Härlig hund. Han är numera sanerad och satt i skamvrån.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center