Rawsome and totally Rawmazing food 4 life

Mamma är konstnär. Pappa är grym på att skapa grejor, allt från mat till att bygga hus. Kreativiteten rinner liksom i mina ådror. Jag bubblar ganska ofta av idéer. Till höger och vänster. Jag älskar att skapa i köket. Laga bra mat. Från grunden. Oftast hittar jag på själv men ibland behöver jag inspiration.

Några av mina favorit siter är Eat Good 4 Life som blandar raw food med lite allt möjligt. Rawmazing – enbart namnet tyder på att det är bra liksom.  Jag tänker göra deras Raw Strawberry Chocolate “Trifle”. 

Gillar också This Rawsome Vegan Life – magiska recept. Eller Minimalist Baker  – ska minsann slänga ihop en variant på Healthy Chocolate Chip Oatmeal Pancakes. 

 

3 Comments

  1. Amira Narel 1 april, 2014at06:35

    Wow vilken mat och helt fantastiska bilder! Tack för inspiration!

  2. Madelaine 1 april, 2014at07:41

    Jäklar vad läckert det ser ut ;), tack för tipsen.

  3. Användarens profilbild jessica 1 april, 2014at14:55

    Ja visst är det helt fantastiska sidor!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *