Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Rawsome and totally Rawmazing food 4 life

Senast uppdaterad:

Mamma är konstnär. Pappa är grym på att skapa grejor, allt från mat till att bygga hus. Kreativiteten rinner liksom i mina ådror. Jag bubblar ganska ofta av idéer. Till höger och vänster. Jag älskar att skapa i köket. Laga bra mat. Från grunden. Oftast hittar jag på själv men ibland behöver jag inspiration.

Några av mina favorit siter är Eat Good 4 Life som blandar raw food med lite allt möjligt. Rawmazing – enbart namnet tyder på att det är bra liksom.  Jag tänker göra deras Raw Strawberry Chocolate “Trifle”. 

Gillar också This Rawsome Vegan Life – magiska recept. Eller Minimalist Baker  – ska minsann slänga ihop en variant på Healthy Chocolate Chip Oatmeal Pancakes. 

 

0
Föregående
Maria Black

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.