Red Rabbit Racing

Ibland blir det inte alltid som man planerat. Julen smyger in mycket ledighet men också lite meck med att få utrymme för allt man vill, i alla fall i träningsväg. Idag blev det en oplanerad och oväntad vilodag. Jag hyllar vilodagar. Det är då det händer och jag tycker att vi är alldeles för inriktad på träningsdagar ibland. Kroppen behöver och kräver vila för att det du gör på träningsdagarna för över huvudtaget ska spela någon roll.

Jag bollar min träning med min fantastiska partner i “She Rides” – Annie, som driver Red Rabbit Racing. Jag är manisk på att följa träningsprogram och kan bli ganska kinkig när det kommer något i vägen, samtidigt som jag kan vara ganska bra på att inte bry mig så mycket om livet kommer emellan. Två raka motsatser som nog iofs gör min inställning mer sund och hälsosam än tvärtom. Men det är extremt skönt att kunna bolla med Annie ibland och hon gör det så bra. Så där alldeles perfekt för mig, även om jag är ganska bra på att bedöma och avgöra själv, känns det där bollplanket så enormt viktigt.

Så ett stort halleluja till Annie idag. Hon är grym den där tjejen.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *