Redcord för cyklister film 1

Jag och Access Rehab gör en fantastisk satsning i att få min kropp mer funktionsduglig. Alltså få bort mina svagheter. Vi vill så klart dela med oss av hur grymt det är att just jobba på funktion och med Redcord. Så här kommer första filmen och övningstipset.

Den här rackarn intåt i mina fem minuter om dagen. Jag är obalanserad i höften, vilket man ser tydligt och svar i baksidan om man jämför med hur rackarns stark jag är i framsidan.

Att tänka på när du gör övningen. Använd en axis så linan löper fritt. Inte alls samma sak med TRX – utan du vill ha så mycket obalans som möjligt och inte en infästningspunkt. Rotera ut fötterna för att kunna koppla på ännu mer av sätet. Knäna får inte falla ut i indraget – lycka till!

 

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Listan om tid

Listan om tid

Jag fick en passning från Hälsa och Fitness och eftersom jag tycker listor är

Next
Kom igen nu Cykelsverige

Kom igen nu Cykelsverige

Vad är skillnaden mellan att vinna och vara kvinna eller vinna och vara man?

You May Also Like