Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Redcord för cyklister film 1

Senast uppdaterad:

Jag och Access Rehab gör en fantastisk satsning i att få min kropp mer funktionsduglig. Alltså få bort mina svagheter. Vi vill så klart dela med oss av hur grymt det är att just jobba på funktion och med Redcord. Så här kommer första filmen och övningstipset.

Den här rackarn intåt i mina fem minuter om dagen. Jag är obalanserad i höften, vilket man ser tydligt och svar i baksidan om man jämför med hur rackarns stark jag är i framsidan.

Att tänka på när du gör övningen. Använd en axis så linan löper fritt. Inte alls samma sak med TRX – utan du vill ha så mycket obalans som möjligt och inte en infästningspunkt. Rotera ut fötterna för att kunna koppla på ännu mer av sätet. Knäna får inte falla ut i indraget – lycka till!

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.