Redo för Midnattsloppet

Igår körde jag min Body Balance igen som vanligt. Hade “ledigt” från den klassen förra veckan och jag med min kropp är verkligen broende båda av att träna och instruera Body Balance. Helt sanslöst egentligen, jag har instruerat Body Balance sedan premiären i Sverige 1999. Dvs 11 år! Det borde verkligen firas.

Jag kommer springa för Nikerunning och har nu designat mina skor som ska förflytta mig framåt under loppet.

Jag försökte låta bli rosa… men kunde liksom inte riktigt… så detta är resultatet.

Total
0
Shares
Comments 14
  1. Åh, kan man designa på denna sida atlanten numera? Kanske man kunnat ett tag… E inte up to date riktigt :)

  2. Tok-snygga löparskor! :) Som karameller… Med dem på fossingarna kommer det gå som en dans, till och med i Sofia Kyrkbacke ;)

  3. innan jag lyckats flytta över mitt medlemskap till nybroplan från värmdö, har man möjlighet att komma på något bodybalancepass som gäst med en vän? du mailade mig förut och sa att du kunde bjuda med mig som gäst, men då jag inte kunde då, så undrar jag om erbjudandet fortfarande består? kram/Emma

  4. Anna & Pernilla: Jag hoppas det :)
    Emma: Klart erbjudandet kvarstår! Maila mig igen när det är aktuellt.

  5. Å va fina du har gjort vännen. Jag kanske har en ledig kväll i morgon och funderar på din spinning. Återkommer! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
JESSICA-rap-tor

JESSICA-rap-tor

Next
Tror ni Rambo kan dyka?

Tror ni Rambo kan dyka?

Det är varmt och tungt i luften idag

You May Also Like