Revben och annat skit

Ja, men då gick det för oss samtidigt juh!

Så avslutade jag min vistelse på World Class Nybroplan… nej förlåt, jag avslutade genom att dundra in i soptunnan.

I dag har ett jävla revben hamnat på sniskan som gör att varje andetag känns som om att jag ska dö och som orsakade att jag fick surt gå in från löparundan (efter typ 500 meter) innan min klass eftersom att jag uppenbart inte fixade att andas djupare andetag. Platschefen, älskade Orren och lika älskade Cissi och Maria, har alla försökt hoppa knäcka och justera för att “fanskapet” skulle hoppa rätt, men förgäves.

1820 innebär Functional Moves på Nybroplan. Dagen till ära med alla godingar och lite extra krydda av Soffan och Åsa. Min kropp är fantastisk, inte bara jag älskar att instruera utan också min kropp och revbenet var otroligt samarbetsvilligt (nu däremot hoppas jag att en ängel kommer o hoppar på min bröstrygg så att jag kan fylla mina andetag liiite djupare).

Saker och ting har en förmåga att hända på mina klasser… och idag inget undantag. Idag small säkringen i stereon. Vilket ledde till att jag diskuterade det med Marcus i personalrummet efter klassen eftersom han har klass parallellt med min… säkringen hade uppenbarligen gått för honom med… varpå min kommentar blev “Ja, men då gick det för oss samtidigt juh”.


2 Comments

  1. CykelCarina 16 november, 2010at22:14

    haha,skön kommentar ;)

  2. Ann-Margete (mamma) 17 november, 2010at10:20

    :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *