Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Ann-Sofie Back

Senast uppdaterad:

Nu är det officiellt att superdesignern Ann-Sofie Back har designat halsbandet som man får när man är gått i mål den 27 juni eller varit med på NTC Tour dagen efter. 2 olika halsband faktiskt.

Jag vet att hon också designar väskan som man får när man checkar in. Hur bra är inte det?

De exklusiva BACK-produkterna kommer inte att finnas till försäljning utan mottas enbart av deltagare anmälda till Nike Women’s 10 km Stockholm eller NTC Tour Stockholm. Här kan du registrera dig till Nike Women’s 10 km och här till NTC Tour Stockholm.

Ska du vara med i sommar? Berätta!

[insert]backnike1[/insert]

[insert]backnike2[/insert]

[insert]backnike3
[/insert]

0
  1. Klart jag ska vara med! :-) Det blir kul! Det börjar bli dags att få till en kontinuitet i löpningen inför loppet. bara.. Tycker det är rätt fantastiskt att Nike erbjuder alla deltagare två löparkvällar/vecka helt kostnadsfritt inför det här. Jobbar på att kunna hänga med torsdagkväll!

  2. Cyklar ni brudar på torsdagar? Jag har lite långt till stan alla dagar, men cyklar gör jag gärna med andra eftersom jag tycker det är lite läskigt själv. Måste ju träna upp mig om jag ska matcha Amira på Åre Workout ;-) Kram på er <3

  3. Såklart jag ska vara med, fast bara på Touren p g a det evigt trasslande knäet. Och superfina saker! Dessutom tycker jag att det är kul att det kommit ett träningsprogram via appen för alla oss som ska vara med. Det är imponerande.

    Och jag känner dessutom att hela grejen funkar. Jag märker att jag gärna väljer Nike och att jag får en allmänt positiv känsla för företaget efter alla events och inte minst appen, som jag fortfarande flitigt använder, speciellt när jag är på resande fot.

  4. Hej! Jag undrar om du har några “promo codes” till dina läsare eftersom platserna för söndagens event (N+TC Tour Stockholm) är slutsålt på hemsidan. Jag hade gärna velat delta! :)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.