Rosa dygnet

Vänner, i helgen gör många av mina kollegor en extra insats för det bättre. Just den här helgen är jag ledsen att jag befinner mig i “fel stad”. Ett par av mina cykelskor befinner sig i alla fall i rätt stad och ska supporta Sara som ska köra alla 24 timmarna och har som mål att dra in lika många tusenlappar.Heja Heja Sara!!!

River är med och arrangerar ett tränings- och välgörenhetsevent som heter Rosa Dygnet.

Grundidén är att cykla i 24 timmar, vilket innebär 24 st olika cykelpass. Så även iår, men iår satsar de ännu mer på att fylla det rosa dygnet med träningsglädje utöver det vanliga. På vårt fullmatade schema erbjuds bland annat Kettlebell, Yoga, Zumba, Afropowerdance, Bodycombat, Powerstrip, föreläsningar om kost, livet och löpning.

Alla intäkter går oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandetinsamling.
2007, 2008 och 2009 blev vår insamling Sveriges största privata insamling och förra året fick vi utmärkelsen som “årets Rosa Bandet-initiativ”.

På www.rosabandet24timmar.se har ni alla information om Rosa Dygnet. Arrangeras i Göteborg på Sportlife Exclusive den 2-3 oktober. Det kostar 100 kr/pass att delta eller så kan man hyra en cykel i 24 timmar och betala 2000 kr. Nedan är historien bakom Rosa Dygnet.

LÄNK TILL HEMSIDA: WWW.ROSABANDET24TIMMAR.SE
LÄNK TILL INSAMLINGEN: http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Stod-oss/insamlingar/?collection=3765
LÄNK TILL TRÄNINGEN UNDER DYGNET: http://www.rosabandet24timmar.se/dygnet-2/


Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *