Rosa Dygnet – projekt STHLM – i samarbete med Bloggar om träning

Words by

Nu har jag landar i soffan, oduschad och supertrött efter en fantastisk dag i “rosa” anda. Ett stort tack till A L L A som bidrog med kärlek och omtanke till något större genom att vara på plats och skapa träningsmagi. Ännu ett tack till Sportlife Östermalm som lånade ut sina lokaler, alla suveräna sponsorer och Fitness Magazine för den bästa formuleringen om dagens syfte – “För friska tuttar”.

När jag ändå tackar vill jag tacka min medarrangörer som dragit ett enormt stort lass Sara, Åsa och Soffan. Jag beundrar er för de fantastiska medmänniskor ni är.

Jag blev också så himla lycklig över att se ansikten på plats som jag saknat.

Jag startade dagen med att linda in nyfikna och ödmjuka deltagare med MojoYoga. Direkt efter det upp i sadeln med allra bästa Jessica Larsson.

Vi har samlat in sammanlagt 8 700 SEK under dagen och har ännu bössor utplacerade på bla InMo.

Bilder utöver mina egna är lånade av Sara och Åsa. 

 

 

7 Comments

 • Victoria

  Sv: Jasså, är det du! Coolt! :D

 • jessica

  Ja… man blir lite lätt generad. :)

 • Terese Alvén

  Tack för en härlig morgon igår :-)

 • jessica

  Tack själv! Hörde att du var grym!

 • Madeleine

  Du var en fullkomligt fantastisk inspiratör och instruktör på cykeln i söndags. Jag är så glad och tacksam över att jag fick sitta på första parkett och njuta av passet. Jag har cyklat för många och instruerar själv, men måste säga att du (ni) bjöd på en upplevelse utöver det vanliga. Du har en unik gåva där (som jag förstår att det även ligger massor av arbete bakom förstås)! Tack!

 • Vilma

  Tack för ett toppenbra ordnat event och ett väldigt skönt yogapass!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us