Nu har jag landar i soffan, oduschad och supertrött efter en fantastisk dag i “rosa” anda. Ett stort tack till A L L A som bidrog med kärlek och omtanke till något större genom att vara på plats och skapa träningsmagi. Ännu ett tack till Sportlife Östermalm som lånade ut sina lokaler, alla suveräna sponsorer och Fitness Magazine för den bästa formuleringen om dagens syfte – “För friska tuttar”.

När jag ändå tackar vill jag tacka min medarrangörer som dragit ett enormt stort lass Sara, Åsa och Soffan. Jag beundrar er för de fantastiska medmänniskor ni är.

Jag blev också så himla lycklig över att se ansikten på plats som jag saknat.

Jag startade dagen med att linda in nyfikna och ödmjuka deltagare med MojoYoga. Direkt efter det upp i sadeln med allra bästa Jessica Larsson.

Vi har samlat in sammanlagt 8 700 SEK under dagen och har ännu bössor utplacerade på bla InMo.

Bilder utöver mina egna är lånade av Sara och Åsa. 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center