Rosendals trädgård

Jag har varit på jakt efter närodlat idag. Ni vet tomater som doftar så där magiskt vilket bara händer om de fått vara i riktig sol. Jag trodde jag skulle hitta något liknande på Rosendahls trädgård, men boomade ordentligt på den. Skandal att jag inte har mer koll efter mer än 8 år i Stockholm.

Så var hittar man dem, tomaterna som doftar sommar och är solkyssta med vitaminer?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Comments 8
  1. Åk till Järna, alldeles intill Vidarkliniken har du en magisk liten ekobutik! De har alltid egna tomater. Och så får du passa på att ta en fika på Saltåkvarns café samtidigt :)

  2. Underbara Rosendal! Finfina tomater finns här nere i Skåne, i Viken eller på tomatens hus, fast det kanske inte riktigt räknas som närodlat för din del.. :) Lycka till på tomatjakten.

  3. Du är verkligen så himla fin i din nya frisyr. Har tänkt på det ett tag och kom fram till att det är på tiden att säga det också. :)

  4. ….Instämmer Österlen….är inget tomatfan (oftast menlösa i smaken)…..men hittade grymt fina hos en försäljare på torget i Simrishamn när jag hälsade på min mormor förra veckan….inte för att det hjälper dig nu =) Långt utlägg om det……Brukar inte kommentera på bloggar, men måste bara säga att jag gillar din skarpt, av många anledningar men framför allt din sunda inställning till egen träning, träningsbranchen, ren mat mm. fortsätt så.

  5. Tack sötatste och tack för att du läser och kommenterar! Jag får ta mig hem till mamma o pappa helt enkelt!

  6. Hej Jessica, gillar verkligen din blogg och du tar helt fantastiska kort. Frågan är bara vad för sorts kamera använder du?

  7. Åh tack fina du! Jag har en liten kamera som jag släpar med mig och som jag tagit de flesta kort med Canon Powershot S110. De senaste inläggen drygt 2 veckor bakåt är taget me en Nikon D800. Håller på att lära mig den kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens löparoutfit

Dagens löparoutfit

  Sådär ruggit härligt väder att springa idag

Next
Det du inte visste

Det du inte visste

Om mig…   Jag älskar serier

You May Also Like