Rullband = vadstretch

Idag har det varit en helt underbar höstdag. Just sådana dagar jag älskar. Just nu kämpar jag med att få in mer löpning i mitt träningsschema, jag är inte helt nöjd över km antalet varje vecka. Så jag snörde på mig löparskorna. Hade tänkt träna mig i att springa utan Nike+ idag men i sista sekunden var jag tvungen att ta på mitt beroende och min motivator. När jag sedan efter 10 km kom i mål och skulle stoppa räknaren, visade det sig att jag aldrig startat den. Sjukt frustrerande. Men garanterat väldigt bra ur någon aspekt som jag inte riktigt kommit på än.

I cykelsalen 1715 var det dags att trolla fram höstmyset och boosta deltagarna att klara trappan på tre olika intensiteter genom att bädda in cykelsalen med en ridå av varmt sken från värmeljus.

En mer eller mindre obligatorisk mellanlanding på DagLivs mellan Nybroplan och hemma, och det slog mig att jag måste avslöja vad jag gör varenda gång jag står på rullbandet upp mellan nedre och övre plan på just DagLivs. Bandet lutar så där perfekt och går så där lagom sakta för att man ska kunna/hinna stretcha vaderna. Jag måste se sjukt rolig ut, men jag gör det varje gång… även idag.

4 Comments

 1. Hea 26 september, 2010at20:21

  Måste pröva om jag hittar en sån nästa gång! Folk tycker jag är rolig som slänger upp benen på stängerna i hissarna och stretchar baksida lår :P.

 2. LinnL 26 september, 2010at20:32

  Nice! Älskar hösten också, njutit av en underbar promenad mellan hötorget-slussen, galet underbart, syns nästa söndag o spinning.. :)

 3. soffan 26 september, 2010at23:21

  Hahaha, sådär gör jag med, fast jag brukar nyttja rulltrappsfärder :) .

 4. ÄtaTränaKämpa 27 september, 2010at08:39

  Det var inte en helt tokig idé, även om jag tänkte dra det en aning längre. Varför inte stretcha vaderna så fort man åker rulltrappa/rullband? Jag är för dålig på att stretcha just vaderna nämligen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *