Rullpass och teknikträning

Härliga dagar i Högbo. Solsken när vi vaknade idag. Plusgrader.

Efter min sista klass satte vi oss i bilen för att hinna hem och få tid på sadeln.

Jag trodde en sväng när jag slumrade till i bilen, att både jag och J skulle välja att avstå. Men vi kom ut och det var extremt härligt. Och blött. Det töar. Som tusan. Bitvis är det tokigt myckest snö/slask. Vi valde att köra teknikträning – med mig. Jag behöver lära känna min nya kompis (cykeln). Jag var riktigt sur första gången jag skulle över den förbannade björkstocken. Sedan blev vi vänner och rullade vidare drygt 2 timmar till.

Det känns som 2013 blir året då cykelsporten verkligen exploderar mer märkbart. Extremt många var ute idag. Både på landsväg och cross. Mindre på mtb. Så himla kul och fascinerande hur utomhustrenden bara sätter sig mer och mer i folkhemmet.

1 Comment

  1. Anna Laggar 16 april, 2013at13:11

    Vad heter din cykel? Ska köpa ny inom kort.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *