såååådäääär…

… nu börjar det äntligen ta form. Kommer till att justera lite till,men ni ser vart det barkar. Ris & ros?

Spenderade gårdagen, mindre hostandes, ute på hälsomässan. Mötte härliga Cizzi där och spatserade rundor och förlustade mig bland alla super bär som verkar vara hetare än hetast. Tappade bort mästerfotografen själv, Johan, men hittade igen honom lagom till att jag hade fyllt mina kassar med mina favoriter, Yogi teer och superfruits.

IMG_1430

IMG_1429

Har haft en heldag, fick rycka in och köra sista dagen på cykelutbildningen som gick av stapeln nu i helgen. Fyra fantastiska tjejer med enorm kapacitet och underbar inställning körde sin avslutande dag i dag med bravur. Grymt jobbat tjejer och tack för att jag fick spendera dagen med er.

Instruerade också, ÄNTLIGEN, min Body Balance i Vasastan och fick träffa alla mysiga deltagare. Kroppen kändes ringrostig, huvudet med. Lustigt att endast 10 dagar kan sätta sådan prägel. Det grymma är att  i morgon söndag är jag tillbaka på cykeln på Nybroplan. Jag hoppas så vi ses! Jag tror att bunken med mediciner har kickat in och trollat med sin magi över mina vita blodkroppar.

IMG_1428

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *