Sådant som hänt och händer

Jag har fått höstleveransen från Nike och är så himla förälskad i alla sakerna. Fick den i och för sig förra veckan eller om det var veckan innan. Men hur som – det är så himla fina grejor. Kika på de här grejorna till exempel eller de här tightsen.

Höstregnet – alltså, förlåt, men jag älskar det.

Mina deltagare – fasiken vad ni är bra. Tack för en helt galen klass idag. Ni är och förblir fantastiska.

I helgen åker jag till Örebro på konvent och på söndag kör She Rides mtb nybörjarkurs. Finns några platser kvar om du är sugen – in o kika här.

Vi piffar vidare i lägenheten och hundarna är numera vitfläckiga efter att ofrivilligt hjälpt till att måla. Rambos svanstipp är vit och Rockys öra är vitt. Ni har gissat rätt några av er – men jag måste nypa mig själv och vågar inte riktigt säga det högt än.

Det där ljuset och dramatiken när regnmoln möter golden hour. Kolla bilden nedan.

 

innergården

 

6 Comments

 1. Amira 24 september, 2015at21:26

  Visst är det underbart ute nu✨Regn eller inte.. skulle helst vilja vara ute jämt den här årstiden. Å tightsen ?.. jag fastnade för dom blå! ??? Gulle vovvarna.. tur det är vit färg och inte rosa?

 2. Användarens profilbild jessica 24 september, 2015at21:28

  Ja är liksom något så himla befriande med höstregn!

 3. Användarens profilbild jessica 24 september, 2015at21:29

  Du o jag skulle typ vara i skogen jämt! Vet du, det är de blå jag har!

 4. Rebecka 24 september, 2015at21:38

  Åh, de där tightsen alltså! Vill ha!!

 5. Anna (orka mera) 25 september, 2015at10:16

  Provade de där tightsen på löplabbet häromveckan. Ville så mycket ha! Men så blev jag snål och förnuftig. Jag har ju redan miljoner tights. Fast just precis nu ångrade jag mig. Hur tråkig får man vara egentligen? Bättre shoppinglycka nästa gång :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *