Sådant som hänt och händer

Jag har fått höstleveransen från Nike och är så himla förälskad i alla sakerna. Fick den i och för sig förra veckan eller om det var veckan innan. Men hur som – det är så himla fina grejor. Kika på de här grejorna till exempel eller de här tightsen.

Höstregnet – alltså, förlåt, men jag älskar det.

Mina deltagare – fasiken vad ni är bra. Tack för en helt galen klass idag. Ni är och förblir fantastiska.

I helgen åker jag till Örebro på konvent och på söndag kör She Rides mtb nybörjarkurs. Finns några platser kvar om du är sugen – in o kika här.

Vi piffar vidare i lägenheten och hundarna är numera vitfläckiga efter att ofrivilligt hjälpt till att måla. Rambos svanstipp är vit och Rockys öra är vitt. Ni har gissat rätt några av er – men jag måste nypa mig själv och vågar inte riktigt säga det högt än.

Det där ljuset och dramatiken när regnmoln möter golden hour. Kolla bilden nedan.

 

innergården

 

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Visst är det underbart ute nu✨Regn eller inte.. skulle helst vilja vara ute jämt den här årstiden. Å tightsen ?.. jag fastnade för dom blå! ??? Gulle vovvarna.. tur det är vit färg och inte rosa?

  2. Provade de där tightsen på löplabbet häromveckan. Ville så mycket ha! Men så blev jag snål och förnuftig. Jag har ju redan miljoner tights. Fast just precis nu ångrade jag mig. Hur tråkig får man vara egentligen? Bättre shoppinglycka nästa gång :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
S-works ERA till salu

S-works ERA till salu

Nu är hon till salu min älskade cykel

Next
Simsalabim

Simsalabim

Jag ligger urvriden som en trasa på sängen – som temporärt hamnat mitt på

You May Also Like