Det är inte så himla ofta jag blir ledsen och arg. Men idag så har saker och ting gjort mig upprörd. Ordentligt.

Nummer 1. 

Katrins idiotiska inlägg om SATS reklam, där en tjej som heter Josephine frontar med stark levnadsglad utstrålning. Katrins inlägg är högst osmakligt, långt ifrån medmänskligt och faktiskt riktigt vidrigt. Som småbarnsmamma borde hon ta ett steg bort ifrån alla LCHF-dieter och se den stora bilden i ett större sammanhang. Katrin Zytomierska borde skämmas. Ordentligt.

Nummer 2. 

På min löprunda idag blev jag jagad av två hundar och hundägaren fullkomligt nonchalerade mig. Jag sprang precis när det började skymma lite lätt vid 16-snåret. Från ingenstans har jag 2 hundar som jagar och nafsar mig runt benen. Långt borta ser jag en kvinna. Jag stannar och ber henne kalla in hundarna. Hon gör inget. Jag står stilla och väntar. Hon slår av på takten. Jag ber henne igen kalla in hundarna. Ingen reaktion.

När hon väl är 3 meter i från mig säger hon, är du hundrädd? Jag utbrister – “Absolut inte. Jag har två hundar och skulle aldrig i hela mitt liv låta dem göra så här än mindre som hundägare vara så nonchalant.” Hon fnyser. Jag ber henne kalla in hundarna så jag kan springa vidare. Hon gör inget. Jag gör ett försök i att springa, men har hundarna i knävecken. Jag stannar och tittar på henne. “Kom igen nu det är sådana som du som skapar problem för oss andra hundägare. Kan du vara snäll att och kalla in dina hundar och ta kontroll över dem. Annars kanske du inte ska ha dem lösa.”

Tar ett steg till – hundarna nafsar. Hon kallar på hundarna. De kommer inte. De förföljer mig 100 meter bort.

Jag älskar mina hundar. Jag älskar i princip alla hundar. Världens underbaraste skapelse med så extremt varmt hjärta. Jag har två egna hundar – superhjältar.

Sådana här situationer får inte inträffa. Det får inte ske. Av så många anledningar.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center