… saknade er igår!

Är på väg hem tillbaka till STHLM nu och har riktigt en stor klump i magen för att jag inte fick vara med er och köra Body Balance igår eller idag. Body Balance är för mig så fantastiskt ur många perspektiv, dels genom att få instruera programmet men även att få se vad det tillför för positiva effekter på alla deltagare.
Ser framemot nästa vecka!

Imorgon så är jag i alla fall tillbaka med pumpstången i händerna och utlovar värsta glöden och energin!

*kram*

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vikarie på Body Balance denna vecka

Vikarie på Body Balance denna vecka

Mina älskade favorit klasser i Body Balance, onsdag och torsdag, kommer att ha

Next
Power Spinning – ny release av Jessica

Power Spinning – ny release av Jessica

Den kommande releasen som kommer börja köras inom 1-2 veckor har jag gjort klass

You May Also Like