Sats Danderyd

Sats Danderyd är ingvigt. Två härliga klasser och jag är tacksam för att ni alla kom och tränade med oss (underbart att se er Stålis och Carina, fick inte er på bild). En hotMOJO och en cykelklass senare funderar jag på hur mycket vätska jag egentligen svettas ut. Det är galet mycket. Det tar liksom aldrig stopp.

Bästa tjejerna – grymmaste cyklisterna och vännerna. Sofy, Annika & Åsa.

 Åsa – visst är du norrlänning? Norrlänningar är liksom bra. Härlig tjej så kul att få lära känna dig.

Starka fin Annika som når sina mål hela tiden. Grym tjej att inspireras av.

Vackra Helena som hade en grym t-shirt med texten “What is better then GREAT? ME. “. Nike så klart.

 Världen mår bättre av sådan som henne.

Bästa Lotta – ringen på långfingret, vad är det för någon?

 Kolla cykelbrännan som inte ger sig.

9 Comments

 1. Helena 25 augusti, 2012at22:21

  TACK för en underbar cykelklass – du levererar magi som alltid Jessica! <3

 2. Pingback:Söndagspromenad « Health by Helena

 3. Stålis 26 augusti, 2012at07:19

  Tack underbara för igår<3 det var så bra! Du är helt fantastisk på att genomföra klasser!!

 4. Jojohanna 26 augusti, 2012at09:03

  Så härligt att få uppleva en massa skojiga saker tillsammans. Jag ska verkligen planera in en träningsvecka/helg i Stockholm i höst, för att samla inspiration. Längtar efter mojon…

 5. Fyscoachen 26 augusti, 2012at11:35

  Tack detsamma!! Mår gött i hela kroppen idag! Norrlänning stämmer bra, en så kallad Pitepalt;-)

 6. Lotta 26 augusti, 2012at12:58

  Bästa Jessica. Tack för en härlig mojoklass och för passningen i happy baby pose. Skönt!! Ringen är arv från min älskade mormor – en liten rubin.

 7. Annika A 27 augusti, 2012at06:29

  Hej,
  I och med att jag förstått att ni inom nätverket har ett samarbete med Sats vill jag vädja till er alla att uppmärksamma våra nuvarande arbetsvillkor. Jag är anställd, men törs inte påkalla uppmärksamhet då jag är rädd om min provanställning.

  Från och med mitten av augusti har Sats sagt upp avtal med alla städfirmor och nu är det vi som ska städa hela centret, från golv till toaletter. Detta ska ske under öppettider och varje personal har 2-3 timmar städ varje dag. Det innebär att vi ständigt får sätta upp en skylt i receptionen och lämna den tom. Det finns ingen som hälsar medlemmar välkommen eller kan hjälpa till. Att försöka handla blir ju också svårt… Att komma fram via telefon kan ju ta ett tag då man måste ringa flera gånger för att lyckas pricka in den stund vi är i receptionen och inte ute och städar. Den service som ni är vana vid är ett minne blott då den mesta tiden går till att städa.

  Den förklaring vi fått är att detta är ett led i att vi anställda ska synas mer på träningsytan och skapa relationer till medlemmarna. Ingen av oss förstår dock hur medlemmarna ska känna en starkare relation till oss när vi är inne och rengör toaletter och duschar och de är ute i gymmet eller väntar på att få hjälp i receptionen?

  Vi anställda har det väldigt jobbigt och kan bara uppmana våra medlemmar att uppmärksamma detta och framföra sina åsikter till Sats ledning. Jag hoppa att ni som nätverk väljer att lyfta frågan och kanske kan det hjälpa oss…

  /Anonym pga förekommen anledning

 8. Tyson Davies 27 augusti, 2012at17:59

  Till “Annika A”:
  At döma av din kommentar här så är du med andra ord provanställd på ett företag vars arbetsuppgifter/rutiner inte passar med det som du vill göra? I min hjärna finns det bara en logik – lämna företaget. Du är väl knappast hållen som fånge mot din vilja? Det är ditt val hela vägen. Det är alltid det.

  Jag arbetar själv och har arbetat inom SATS i 4-5 år och trivs fortfarande väldigt bra. Att du som nykomling tycker att företaget ska anpassa arbetet just efter din bild av vad service är, för att dra till med ett gigantiskt understatement, en smula naivt. Väx upp!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *