Sex saker en måndag

Idag har jag varit på en av mina kollegors föredrag om våra produkter och nyheter på Specialized. Tycker det är himla himla kul att få uppleva sina kollegor och jobbarkompisar i sitt esse, där de har sin kompetens och är som bäst – och win win att lära sig själv något nytt om våra grejor.

När jag parkerade bilen så passade jag också på och lämna in den för tvätt och städning – vilken otroligt bra grej. Så extremt nöjd över det. Jag köpte mig tid liksom. Har varit på väg att dra ut dammsugare, förlängningssladd osv hur länge som helst men inte orkat, och nu – blev det gjort när jag jobbade och sedan var bilen tokigt glänsande och ren när jag satte mig i den! Måste vara mitt bästa tips denna veckan alltså!

En annan kanske lite annan sak som är otroligt viktig och som kommit i min feed idag är att göra något större för de barnfamiljer i jul eller hemlösa och andra som behöver hjälp genom att bidra med en liten gåva till Stadsmissionen. Känns nästan makabert att skriva det efter att jag lagt pengar på något så ytligt som en biltvätt, men det är ju så här det ser ut, i många av våra liv. Jag tycker att det är viktigt att kunna unna sig att sätta guldkant på livet  men också väldigt viktigt att hjälpa dem som behöver det.

Jag älskar också djur och du kan också ge en djurklapp i julklapp – så himla fint.

En annan sak idag är min måndagsklass på SATS Hötorget, en Shape 17:30. Jag älskar den klassen. Jag älskar alla mina klasser men den här rackaren är ny och nu har den formats och växt till något fint.

Vill ni se en liten gnutta av vad hur Technogyms Group Cycle ser ut? Kika på klippet nedan från Fitnessfestivalen med mig och Norberto.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *