Jag tror verkligen på att om man ger får man tillbaka. Tusenfalt. Ibland kanske man snavar på något på vägen framåt – men i slutändan, får man tillbaka det man ger och oftast tusen gånger mer. När She Rides föddes 2014 hade jag en dröm och en vision om att She Rides ska vara något större – något som förverkligar drömmar och får människor att hitta till sporten som jag älskar. Hitta gemenskapen, kramarna, lerstänken, asfaltnötande och allt det som gett mig så mycket värme inombords. Hitta det fina med She Rides community – att She Rides är vi tillsammans – och öppet för alla som har samma värderingar oavsett om du är man eller kvinna.

Jag som Jessica har ett samarbete med SCOTT och också laget TEAM SHE RIDES kör på Scott. Jag är en stolt ambassadör och verkligen så himla tacksam och glad för ett friktionsfritt och proffsigt samarbete där jag tillsammans med de snabbaste cyklarna på marknaden får möjlighet att hjälpa människor att hitta vägar att via cykel förverkliga drömmar och strö lite stjärnglitter på skogsstigarna och landsvägarna de rullar fram på.

Det viktigaste för mig när jag går in i ett samarbete är att vi delar samma värderingar och tillsammans vill inspirera fler att ta steget ut att börja cykla och cykla efter de drömmar som finns. Stora som små. Scott har en serie som heter SHE’S OUT THERE.

Följer man mig på Instagram så såg man att jag förra veckan var uppe långt innan soluppgången och långt efter solnedgången och fångade oslagbara vyer på cykel tillsammans med Scotts globala marknadsteam. Vi har under förra veckan gjort en episod om She Rides. och jag hade en filmkamera med mig genom episka turer i Hellas, på Ecehelon, She Rides träningar och high fives med grymma team mates i She Rides och skratt med Elnas Lovis.

Jag tror att vi tillsammans förhoppningsvis skapat något som kommer inspirera dig och mig att fortsätta cykel, jaga upplevelser och förverkliga drömmar. Episoden släpps nästa år och tills dess lovar jag att jag ska göra mitt bästa för att inspirera dig ännu mer att våga göra det som får din själ lycklig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *