She Runs Sthlm

Words by

Vi startade första SheRunSthlm idag. Mitt emellan skurarna och precis när temperaturen droppade från 26 grader till perfekt löptemperatur runt 16 grader. Bästa löparvädret. Luften är rensad och klar. Snudd på frisk och lite höstig samtidigt som regnet hänger i luften.

En stor gemensam grupp runt Årstaviken med olika distanser. Grymma tjejer, så klart.

I morgon startar vi från Stadium Kungsgatan. Hoppas vi ses!

 

4 Comments

 • Mickis

  Hej, jag är så väldigt sugen på att hänga på löpgruppen men har så dåligt självförtroende när det gäller träning i grupp. Hur snabbt måste jag kunna springa? Det tar mig 14 min att “springa” 2 km. Är er grupp för avancerad för mig då?

 • jessica

  Mickis kom! Alla kan hänga med!

 • Sofie

  Hej! Kommer denna grupp vara aktiv under vårterminen nu?

 • jessica

  Hej Sofie!
  Inte vad vi har bestämt just nu. Men det kommer komma massa nyheter nu, så håll ögonen öppna.
  KRAM
  J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us