She Runs Sthlm

Vi startade första SheRunSthlm idag. Mitt emellan skurarna och precis när temperaturen droppade från 26 grader till perfekt löptemperatur runt 16 grader. Bästa löparvädret. Luften är rensad och klar. Snudd på frisk och lite höstig samtidigt som regnet hänger i luften.

En stor gemensam grupp runt Årstaviken med olika distanser. Grymma tjejer, så klart.

I morgon startar vi från Stadium Kungsgatan. Hoppas vi ses!

 

Total
0
Shares
Comments 4
  1. Hej, jag är så väldigt sugen på att hänga på löpgruppen men har så dåligt självförtroende när det gäller träning i grupp. Hur snabbt måste jag kunna springa? Det tar mig 14 min att “springa” 2 km. Är er grupp för avancerad för mig då?

  2. Hej Sofie!
    Inte vad vi har bestämt just nu. Men det kommer komma massa nyheter nu, så håll ögonen öppna.
    KRAM
    J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens boost

Dagens boost

Next
Rules of the Soul

Rules of the Soul

You May Also Like