She Runs Sthlm

Vi startade första SheRunSthlm idag. Mitt emellan skurarna och precis när temperaturen droppade från 26 grader till perfekt löptemperatur runt 16 grader. Bästa löparvädret. Luften är rensad och klar. Snudd på frisk och lite höstig samtidigt som regnet hänger i luften.

En stor gemensam grupp runt Årstaviken med olika distanser. Grymma tjejer, så klart.

I morgon startar vi från Stadium Kungsgatan. Hoppas vi ses!

 

4 Comments

 1. Mickis 4 juni, 2013at21:17

  Hej, jag är så väldigt sugen på att hänga på löpgruppen men har så dåligt självförtroende när det gäller träning i grupp. Hur snabbt måste jag kunna springa? Det tar mig 14 min att “springa” 2 km. Är er grupp för avancerad för mig då?

 2. Användarens profilbild jessica 4 juni, 2013at23:39

  Mickis kom! Alla kan hänga med!

 3. Sofie 8 januari, 2014at21:22

  Hej! Kommer denna grupp vara aktiv under vårterminen nu?

 4. Användarens profilbild jessica 9 januari, 2014at10:47

  Hej Sofie!
  Inte vad vi har bestämt just nu. Men det kommer komma massa nyheter nu, så håll ögonen öppna.
  KRAM
  J

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *