Sen sist har jag jagat att hitta balansen och friheten i ovissheten att ingen vet riktigt hur framtiden ser ut just nu. Lite konstig känsla när det mesta är i limbo. Att hitta motivationen att fortsätta framåt. Men så finns den där, skogen och naturen och påminner om vad som egentligen är viktigt och varför det är som allra viktigast just nu att vi gör det som vi mår bra av.

Jag älskar att cykla. På stigar fulla av nyfikenhet, rogivande men busiga på samma gång. Jag kan reta mig skogstokig (kul ord i sammanhanget) på att jag inte började cykla redan när jag var liten och lärde mig köra på bakhjulet, men är samtidigt innerligt tacksam att jag ändå hittade till cyklingen i vuxen ålder. Tänk om jag aldrig hade upptäckt cyklingen.

Livet va, vilken grej. Vem anade att vi skulle ha en annorlunda vår och sommar 2020. Inte för att man någon gång kan veta vad som ligger där bakom hörnet, men att en pandemi skulle ta oss i sitt järngrepp trodde nog ingen. Vi håller ut och cyklar oss igenom det här men smart utan att samlas i stora grupper. Vi har valt att i She Rides göra vad vi kan för att inspirera utan att vi samlas i grupper och ökar risken för smittspridning. Vi har byggt om sherides.se och vi arbetar på många lösningar som kommer komma i ditt flöde men massor av inspiration till just dig. Så håll utkik framöver.

Och du, vi håller i nu. Så onödigt att inte kämpa vidare nu och tillsammans vinna över pandemin #sheridestogetherapart

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *