Simning för att bli en bättre cyklist

Det är lite kul med nya infallsvinklar. På det mesta i livet så klart. Men även att skaka om kroppen lite. En del i att min bröstrygg sak bli gladare är att göra den rörligare. All cykling sätter sina spår mellan skulderbladen. Så beordrat av Annie – simmar jag. Känns så konstigt att simma igen. Jag simmade otroligt mycket när jag var liten men det var x antal år sedan. Det mesta sitter kvar, men inte uthålligheten i överkroppen.

 

 

 

2 Comments

  1. piggelinda 13 december, 2013at21:46

    Men herregud!!! Du är ju bra på allt! Har du fler dosa talanger?! ;)

  2. Madelaine 14 december, 2013at11:45

    Håller med Piggelinda. Jag bara log för mig själv o tänkte, måste vara grymt att vara en superwoman :))

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *