I eftermiddags fick jag ett samtal om att min celestfärgade ( m i n t ) ram äntligen kommit och att det var dags att ta oss till Norvelo, som kanske kan vara en av de härligaste butikerna i Stockholm. (Sportson på Kungsholmsgatan är också en ordentlig favorit då det kommer till cyklar). Norvelo är som en godisbutik. Det finns små härliga färger överallt och vågar man kan man få en riktig smällkaramell byggd.

Det var ett bra tag sedan jag bestämde mig för att skaffa en single speed, dvs en hoj med en växel. Att liksom cykla runt i stan med. Nu måste jag bara bestämma mig om jag ska ha den fixed eller inte. Dvs utan frihjul. Man måste bromsa genom att hålla emot. Grym träning men också lite lätt livsfarligt.

Butiken genomsyrar passion för tvåhjulingar och de är extremt bra på att förvalta och bygga kundrelationer. Ikväll har vi varit där, efter stängning, och tittat på när de byggt min nya kompis.

Under tiden plockade vi fram och bestämde delar, så att den blev precis så där bubblande härlig.

Varning för extremt många bilder.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center