Sista spontana veckan

Snön har seglat ned hela dagen. Efter att skymningen lagt sig tog vi på oss pannlampor, satte reflexer på hundarna och oss själva och gick ut på långpromenad i skogen. Det blåste ganska ordentligt – vilket gjorde att snöflingorna piskade kinderna lite sådär härligt.

Det gick från härlig varm höst till vinter på ett kick. Jag fascineras och älskar omslagen till nya årstider. Blir liksom lite nykär i kroppen varenda gång.

Jag har en vecka kvar av “spontan” träning. Sedan är det andra bullar. Det är inte så att träningsmängden varit liten men – spontan. Ganska tacksam att jag har ett löparband i mitt hemmagym (MyRun, som o springa i en iPhone – snygg, enkel, smart som Siri och ja perfekt helt enkelt – ska skriva mer om det sen) . Tror jag kommer springa många timmar på det där bandet i vinter tror jag – har hört att vi kommer få en ordentlig vargavinter. Kallaste och mest snörika på länge. Ni vet sådan där som får en att flämta till när man kommer utanför dörren.

Så sista spontana veckan – vad tränar jag?

Jag kommer köra mina klasser på SATS Hötorget, såklart. Shape och 2 cykelklasser. Shape med många, långa rörelsekedjor som utan och skickar kroppen fantastiska signaler att resa sig upp stolt och stark.

På cyklingen fortsätter vi med den där röda tråden vi haft sedan i augusti. Även om du inte varit med på en enda klass så funkar det såklart ändå.

Träning med Hans också såklart.  Om det är något som fascinerar mig, så är det hur min kropp svarat på vår träning.

Och löpning. Jag tänker mig härliga km i fostrande vinterlandskap och en varmdusch efteråt och känslan som smyger sig på när man kommer in i värmen efter att varit ute i kylan. Den är ganska oslagbar.

Vad tränar du?

watt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *