Sittande flöde 1 och 2

Jag lovade att lägga ut lite av mina flöden från “Dynamisk yoga” på Gerdahallens inspirationsdag. Idag fick jag tummen loss och fotade lite efter Jaimes fullsatta 90 min cykel. Jag var i vanlig ordning dränkt som en råtta av svett.

Jag börjar med uppvärmningsflödet.

Börja sittandes. Rulla in yogamattan bakifrån eller lägg en filt under sittbensknölarna om du upplever obehag och så att du får dina knä under eller i samma höjd som höfterna.

Nummer 1. Fatta ett stadigt tag om knäna. Fäll framåt och rita en cirkel med överkroppen, fram, sida bak. Led med hjärtat. Skifta håll. Verkligen skopa och väga luta bak. När du kommer fram svanka och när du lutar bak skjut ryggen bak. Som om du gjorde katt o ko på alla fyra.

Nummer 2. Sitt kvar. Sträck armarna över huvudet. Fläta samman fingrarna och pressa handflatan upp mot taket. Lyft hjärtat uppåt bakåt. Skjut fram handflatorna och runda ryggraden bakåt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *