Självklar vänskap

Jag jobbar med så extremt många härliga människor. En av dem, som liksom blivit som min parhäst och en av mina absolut bästa vänner är Mattias Claesson. Ni vet en sådan där självklar vänskap i vått och torrt. Eller mer storasyster och lillebror.

Vi liksom tänker lika. Vi kan avsluta varandras meningar utan att det blir knas och har exakt samma träningsfilsofi. Förutom det så kompletterar vi varandra men förstärker de egenskaper som vi delar, vilket gör att det kan bli otroligt kul ibland eller lätt härligt liksom. Som idag så lyckades vi inom loppet av 15 min tappa två fullmatade kartonger i regnet rakt ned  asfalten och fick jaga skolådor till en byggjobbares förtjusning, minuten senare öppnar jag bildörren, kliver ur och tappar ned min jacka i en gigantisk vattenpöl.

Kom och träna med oss i november.

Bilden nedan: Jag och Claesson springer med ett skönt gäng löpare. Vi till höger. Snackar om något och avbryter säkert varann.

 

2 Comments

  1. lars 12 oktober, 2013at09:16

    Jag tycker att du har mycket kloka tankar . Brukar sätta mig med en kopp kaffe på morgonen och läsa igenom olika bloggar som skriver om kost och träning. Du är en favorit. Keep up the good work. // Lars

  2. Användarens profilbild jessica 12 oktober, 2013at09:17

    Tusne tack Lars – nu gjorde du min dag.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *