Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Självklar vänskap

Senast uppdaterad:

Jag jobbar med så extremt många härliga människor. En av dem, som liksom blivit som min parhäst och en av mina absolut bästa vänner är Mattias Claesson. Ni vet en sådan där självklar vänskap i vått och torrt. Eller mer storasyster och lillebror.

Vi liksom tänker lika. Vi kan avsluta varandras meningar utan att det blir knas och har exakt samma träningsfilsofi. Förutom det så kompletterar vi varandra men förstärker de egenskaper som vi delar, vilket gör att det kan bli otroligt kul ibland eller lätt härligt liksom. Som idag så lyckades vi inom loppet av 15 min tappa två fullmatade kartonger i regnet rakt ned  asfalten och fick jaga skolådor till en byggjobbares förtjusning, minuten senare öppnar jag bildörren, kliver ur och tappar ned min jacka i en gigantisk vattenpöl.

Kom och träna med oss i november.

Bilden nedan: Jag och Claesson springer med ett skönt gäng löpare. Vi till höger. Snackar om något och avbryter säkert varann.

 

0
Föregående
#justdoit

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.