Skita i det blå skåpet

Trodde att hela min sida och samtliga inlägg var bortblåsta… hela sidan gick ner för ett tag sedan och allt försvann. Och hur jag än gullade med servern, fanns INGET där. Jag var kallsvettig och sjukt frustrerad… men så lyckades jag rädda allt och jag tror att sidan är som vanligt igen, TACK gode gud och tack gode gud att jag kan 1:or & 0:or! Trodde att bilden där nere skulle få ligga kvar och jag skulle få slita av mig allt hår i frustration.

updating

Sitter och försöker hitta musik till min klass “Inner Warrior”. Uppläget är klart och spikat nu ska jag bara hitta musik som kan förmedla den känslan jag vill ha i klassen och förstärka min tankegång och instruerande. Känner ingen press alls… ha ha ha :) .

Trummor, rytmer, sköna beats, unika mixar blandat med deep, progressive house är liksom min grej visst, men jag har MYCKET sådan musik…  Så vänner… om ni fick önska musik… vad skulle ni önska?

3 Comments

  1. Magnus 15 november, 2009at13:43

    Det mixas en del i stugorna:) Det är verkligen en utmaning att ge ett tvärsnitt av sitt instruerande på 60 min för människor som aldrig har träffat mig tidigare. Det blir nog bra till slut:) Lite ångest ska vara bra kör konstnärsjälen och kreativiteten har jag hört- då föds de bästa alstrena.
    / Strindberg på spinningcykeln;)

  2. Johanna Mix 15 november, 2009at22:24

    Unika Mixar…det är vi det :)

    PUSS

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *