Snabbvisit i Umeå

Medan en av mina fantastiska kollegor i Incycle har utbildat nya instruktörer, har jag varit i Umeå på Sävar Simhall och kört klasser (med ett helt fantastiskt gäng talangfulla instruktörer) på deras kick-off. Jag vill tacka hela gänget inklusive Jonna och en av min underbara vänner, Linda, för att jag fick förmånen att köra klasser med er. You guys ROCK!

Umeå välkomnade mig på allra bästa sätt. Tokigt mycket snö och minusgrader. Precis så som jag trivs bäst. På lördagen var det i och för sig minus 30 grader , vilket kanske var snudd på för kallt. Nu hemkommen i Stockholm till regn och isgator, saknar jag vintern. Den riktiga vintern, med snö och minusgrader.

Jag hade en magisk stund med min fina vän Linda idag innan jag flög hem till Stockholm. I Maria Olofssons och Sannas yoga studio, Mya, överraskade Linda med en “private session” med Sanna. Jag har hört ofantligt mycket gott om Sanna och hon infriade alla förväntningar. Yogaklassen var som balsam för min för dagen lite stela kropp.

Marias och Sannas studio är dessutom jätte mysig och har en varm underbar atmosfär. Jag börjar mer och mer längta efter att ha en egen studio, lyckas Maria med heltidsjobb och allt kanske jag med lyckas? ;)

Nästa gång hoppas jag att jag hinner träffa alla mina vänner i Umeå, tiden fanns inte denna gången.

1 Comment

  1. Fru Vängbo 17 januari, 2011at19:36

    Finaste vännen! Det var verkligen balsam för kroppen! Var trött och avslappnad i både kropp och knopp på söndagkväll:) kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *