Nästa vecka träffar jag Annie. Vi ska prata om kärleken till att åka på två hjul och smida planer för “SHE RIDES”. Eller kanske inte smida, mer sätta de sista grejorna. Snart ska vi köra igång. Hörrni, vi ska cykla som fasiken. Ihop. Alla vi alltså, inte bara Annie och jag.

Också är det dags för skidpremiär. Utför. I Åre och med Skistar, så klart. J har köpt ett par likadana skidor som jag har – undrar om han blir lika stormförtjust som jag i sina Völkl.

Det är exakt 70 dagar kvar till THE NIKE BLAST 2014. Det kommer gå extremt snabbt dit. Ni vet till den där bubblande festen i Globen.

Kanske kanske nästa vecka testar jag lite värden. Sådant som tröskel och VO2MAX, apro på det sista råder det lite förvirring i massa form och inlägg om hur man tränar just VO2Max. Mer om det i nästa inlägg.

I morgon ska jag göra yoghurt på kokosnöt och mandel. Bara det.

Få saker känns så där hela vägen in till ryggmärgen som allt som har med kettlebells att göra. Det är liksom smärtsamt och tungt. Mest för jävligt men väldigt kärleksfullt ändå. Liksom.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center