Snödroppar & hotellrum


Är i Karlskrona just nu på planeringsmöte inför höst och vår på Hyper Island. Hittade en liten figur som gjorde mig sjukt glad. En vovve förståss…
Till skillnad från Stockholm kan man lukta att våren är på gång. Ett första vårtecken var också ett gäng tappra snödroppar. Liiiiiiite motsträvigt men ändå med längtan… efter vår, men jag vill mer än gärna ha kvar vintern och få åka mer skidor.


Mina trotjänare och älsklingar fick åka med… dock lite sur på mig själv för att jag glömde själva sändaren till Nike+… gaaaaaaah om jag nu (mot all förmodan) får upp mig själv i tid imorgon och springer .. kommer inte det kunna dokumenteras av den talande lilla Nike kvinnan…
Frågan är bara, som sagt, om jag lyckas ta mig upp ur den här GRYMT sköna sängen som finns på mitt hotellrum.

By the way, Cissi den lille rackaren har tagit och åkt till Thailand… hon e vääääl värd lite semester… men hon elika mycket saknad.
Jag vickar på hennes Body Balance på måndagar i Alvik 19.45 tills hon är tillbaka.

3 Comments

 1. Pablisen 25 februari, 2009at16:53

  Hej på dig.
  Min kropp fick nåt “bakslag” här om dan och fungerade inte som den skulle, skönt att höra att du har det bra, nu på söndag ska jag va med på spinningen!

  Ha det fin fint!

 2. Jessica Clarén 26 februari, 2009at00:38

  Oooh vad underbart! Du e grymt efterlängtad!

  KRAMAR

  Jessica

 3. Anonymous 26 februari, 2009at11:17

  Tjao bella!
  Min snuva vägrar ge me sig, men jag ska ändå satsa på att spinna lördag. Få la ta det en smula lugnt…. men man rycks ju lätt med när du är där framför =) Ses!
  Kram Linda

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *