snuvad på konfekten

Jag satt ett tag och funderade. Började skriva och slutade. Funderade på om jag skulle säga något och blanda mig i debatten. Jag funderade lite till och bestämde mig för att posta detta inlägg.

Jag har äntligen kommit över en av mina stora trösklar, jag har en inre motstånd för värme och tanken att jag skulle köra bikramyoga har fått mig att rygga baklänges. Hur som, så har jag gjort tappra försök denna vintern och också bestäm mig för att skaffa klippkort på duCalme. Tills igår.

Jag läste Aftonbladets artikel och studsade till av duCalmes ägares uttalande och blev ledsen. Ledsen av många anledningar. För Malins skull och bla för att paradiset jag hittat inte var så vackert på insidan.

duCalme har idag skickat ut ett mail till alla oss som yogar hos dem. Ett sätt att be om ursäkt. Och visst människan gör fel ibland. Vi gör det alla. Jag gör det ibland och garanterat du med, skiter i det blå skåpet. Men när man sitter i en “maktposition” som duCalme gjorde i en intervju med en ev. framtida anställd, ska man inte utnyttja den positionen på det här sättet. Det är inte ok.  Jag vet inte om de lyckas med sitt budskap i mailet att släta över hela händelsen.

Jag känner mig snuvad på konfekten.

11 Comments

 1. Magnus 18 januari, 2011at23:18

  I vissa lägen finns det bara en utväg när man gjort fel- ERKÄNN DET OCH GÖR AVBÖN! Alla försök till förklaringar och “vi menade såhär” underminerar bara förtroendet ännu mera. Det blir litet av ödets ironi när felet begås eftersom det ovanliga namnet blir kopplat till en riktig pr-fadäs. Det kan helt enkelt bli ihågkommet som en “duCalmare”- ettexempel på snabb devalering av ett varumärke. All pr sägs vara bra pr- men det finns undantag.. Pinsamt.

 2. Användarens profilbild jessica 18 januari, 2011at23:21

  I couldn’t agree more Magnus, min kloka vän.

 3. Paula 18 januari, 2011at23:41

  Jag håller med Magnus!

 4. Pingback:Soffans » Arkiv » i´m the queen!

 5. Linda 19 januari, 2011at07:34

  Viktigt och bra inlägg!

 6. Emily 19 januari, 2011at17:25

  Åh! Jag har totalt missat detta. Har precis skaffat klippkort på duCalme, men denna historia ger avsmak…

 7. Användarens profilbild jessica 19 januari, 2011at17:28

  Vackra Emily, visst gör den… jag kommer nog dessvärre inte besöka duCalme för att yoga något mer.

 8. Emily 19 januari, 2011at18:29

  Förstår det. Man kanske kan få pengarna tillbaka. Jag har inte ens börjat använda det. På söder finns ett trevligt bikramställe. Kram!

 9. Fru Vängbo 19 januari, 2011at19:05

  Men vad… Bra ställningstagande Jessica! Tänk här inbillade man sig att yogan stod för klokare värderingar än samhället i stort, men tydligen inte:(

 10. Ann-Margete (mamma) 19 januari, 2011at23:59

  Säger också Bra ställningstagande Jessica!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *