Jag satt ett tag och funderade. Började skriva och slutade. Funderade på om jag skulle säga något och blanda mig i debatten. Jag funderade lite till och bestämde mig för att posta detta inlägg.

Jag har äntligen kommit över en av mina stora trösklar, jag har en inre motstånd för värme och tanken att jag skulle köra bikramyoga har fått mig att rygga baklänges. Hur som, så har jag gjort tappra försök denna vintern och också bestäm mig för att skaffa klippkort på duCalme. Tills igår.

Jag läste Aftonbladets artikel och studsade till av duCalmes ägares uttalande och blev ledsen. Ledsen av många anledningar. För Malins skull och bla för att paradiset jag hittat inte var så vackert på insidan.

duCalme har idag skickat ut ett mail till alla oss som yogar hos dem. Ett sätt att be om ursäkt. Och visst människan gör fel ibland. Vi gör det alla. Jag gör det ibland och garanterat du med, skiter i det blå skåpet. Men när man sitter i en “maktposition” som duCalme gjorde i en intervju med en ev. framtida anställd, ska man inte utnyttja den positionen på det här sättet. Det är inte ok.  Jag vet inte om de lyckas med sitt budskap i mailet att släta över hela händelsen.

Jag känner mig snuvad på konfekten.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center