Tusen tack för alla kommentarer och feedback om det nya utseendet på bloggen. Vi putsar vidare på smådetaljerna.

Jag fastnade för en leopardmönstrad Nike-keps och klickade hem den. De levererades i 3-pack. Så nu har jag 3 stycken. Vilket jag inte behöver. Kan motivera mig själv att ha 2 likadana, men kanske inte 3.

Så vi kör en utlottning helt enkelt på en av dem.

För att vinna den så behöver du motivera varför nedan i kommentarsfältet.

 

[insert]

[/insert]

38 Comments

 1. Camilla Lundberg 17 juni, 2014at11:36

  För att jag ser skitdum ut i keps men älskar dem likväl :-) Och för att jag är krasslig idag och behöver något att glädjas åt. Och för att den var den snyggaste keps jag sett..

 2. Lina Blinke 17 juni, 2014at11:45

  För att den är sjukt snygg och skulle vara perfekt för mig att ha under alla soliga dagar i sommar! :-)

 3. Nellie 17 juni, 2014at11:54

  För att jag har letat efter en snygg keps i evigheter men inte hittat någon, och för att jag då kan matcha min dotters härliga stil i hennes Spanien-keps. Coola tjejer i keps helt enkelt! :) Kram

 4. millal73 17 juni, 2014at11:59

  För att den är ursnygg helt enkelt och för att jag älskar att ha keps :-)

 5. Sara Borg 17 juni, 2014at12:04

  För att den är supersnygg. För att jag älskar den.
  Kram fina du (och din nya header är fantastisk)

 6. Joanna 17 juni, 2014at12:10

  Om jag i söndags hade kunnat tagit ett kort på min sönderbrända hårbotten efter att jag mycket högmodigt hade tackat nej till en lånekeps så skulle du förstå behovet av en alldeles egen snygg keps.
  Av. Är huvudet dumt får resten av kroppen lida för det :)

 7. Ester 17 juni, 2014at12:36

  Assnygg keps! Kan va tokbra att ha när jag varit ute och hojat på mtb:n och behöver nåt snabbt at dölja den katastrofala frisyren jag får efter att hjälmen suttit på i några timmar :P Hade varit perfekt att ha i ryggan då man behöver en paus :D

 8. Linn Sommarfugln Lundh 17 juni, 2014at13:01

  Stod i helgen & under förra veckan på 12 timmars pass utanför Friends Arenan.
  Bränt mig rejält & den coola, snygga kepsen vore det ultimata skyddet på knoppen! :)

 9. L 17 juni, 2014at14:07

  For at det er lyst døgnet rundt her jeg bor med midnattsol :)

 10. sofiaahl 17 juni, 2014at14:16

  För att jag i vanlig ordning glömmer att berömma mig själv och fokusera på att jag klarat ett mina mål. Helgens Vätternrunda är värd att uppmärksamma med en keps!

 11. Tina Berglund 17 juni, 2014at14:33

  Wohoo! För att då skulle jag kunna se lika cool ut som du!

 12. Hanna 17 juni, 2014at14:39

  Kepsen kommer göra mig sommar cool, fin, vacker, snygg, söt och extremt sportig! Allt jag kan behöva för alla sommarens galna tävlingar och utmaningar som jag anmält mig till :-) med start utav en olympisk distans i triathlon, som jag aldrig gjort innan!!! Galet men attans så kul ska de bli :-D mitt hem är där jag hänger din keps ;-)

 13. Hedda 17 juni, 2014at15:13

  Hej Jessica!!
  Jag skulle så himla gärna vinna din keps, jag har längelänge velat ha en och denna är ju galet cool!?

  Att vinna den skulle inspirera mig varenda dag till att leva bättre, se till att blunda och njuta av alla små fina ögonblick, då jag förknippar lite av din anda med kepsen.
  En liten påminnelse för att anamma sinnestillståndet i en närvarande själ och inte låta livet rulla ifrån.
  Sist av allt är det en härlig detalj som absolut skulle sätta ett leende på mina läppar och det sprider jag gärna vidare :D
  Med andra ord – vinner jag denna sprider du ju kärlek!!! Bra va?

  Tack för en looovely blogg. :)

 14. Malin 17 juni, 2014at15:18

  För att på ett schysst sätt kunna dölja min lite mindre stiliga frisyr och få en lite ballare look de dagar då jag åker runt mellan stall, träningar och lektioner. ;)

 15. Mari 17 juni, 2014at15:54

  Åh vilken läcker keps. Den skulle passa som fisken i vattnet på mitt huvud på Umeås gator i sommar. En cool keps till en cool tjej! :)

 16. Josefine 17 juni, 2014at16:30

  Snyggkepsen vill jag finna för att min enda keps som jag hade som var en favorit försvann under vårruset när jag gjorde pesonbästa !! Och den här kepsen är cool och snygg på samma gång samtidigt som du har likadan(a) vilket gör att jag skulle använda den massor nu i sommar :)

 17. Vendela 17 juni, 2014at16:43

  Rensat min garderob, jag har förändrats men inte den. Ge mej ett startskott för min nya stil :)

 18. elinwennman 17 juni, 2014at17:00

  Jag behöver den desperat att bura in barret i då jag köpt cykelprylar för pengarna jag skulle gått till frisören för;)

 19. Maria E 17 juni, 2014at17:59

  För att den skulle göra sig himla bra de dagar den frisyr du och jag bär på liksom inte går att tämja alls! ;-) / Maria – MB-rookien….

 20. Karin 17 juni, 2014at19:06

  Hej! Jag är nybliven läkare och försöker bli vän med vad det gör med min självbild – jag vill vinna kepan för att fortsätta ha kontakt med de andra bitarna av mig – ta på mig den när jag byter de vita sjukhuskläderna och den allvarliga minen mot den delen av mig som är färgglad, leopardmönstrad och cool. Vem vill inte ha en doktor med leopardmönster på kepsen menar jag?!

 21. Mimmi 17 juni, 2014at20:35

  Jag önskar att den där sjukt snygga kepsen kan få flytta hem till oss eftersom våran son på 4 månader ger mig noll tid till att duscha men massor av anledningar till att vilja vara en cool mamma. Oavsett om jag står i kyldisken på Ica o klappar händerna för att få honom att le eller sitter med honom på en filt och kollar på träd så kan jag med den här kepsen på strunta i “inte duschat på flera dagar-frisyren” och få en extra grym mamma-boost ändå :)

 22. Frida 17 juni, 2014at20:43

  För att jag behöver något snyggt som skyddar mina ögon från solen på väg till jobb, fest, strand, park, whatever! Hade varit en fin födelsedagspresent!

 23. Emma 17 juni, 2014at21:20

  För att den är så cool att jag känner mig för dum att köpa den själv! Det vågar jag inte! Men om den skulle finnas här hemma hade jag haft en ursäkt att använda den (: SÅ fin!

 24. Karin 17 juni, 2014at21:46

  Jägarns vad snygg! Den skulle jah lätt vilja ha när jag börjar jobba på min nya skola in da hoods!

 25. Jeanette T 17 juni, 2014at22:00

  Grymt snygg och cool keps! Skulle passa perfekt på min 2 veckors semester i Italien i början på juli.
  Snygg ny layout på bloggen:-)

 26. Amira 17 juni, 2014at22:01

  Love it! :-) 40 års kris eller ej.. Jag får leva med att jag av vår nya generation ibland hamnar i kategorin “tant”, men då vill jag åtminstone se till att jag är en given “panter tant”, å i den keepan finns det risk för att jag blir den stoltaste och coolaste pantertanten av dom alla : -)

 27. Anna . P 18 juni, 2014at06:20

  Jag skulle behöva den inför semestern nu och alla dagar på havet som väntar.
  Men även sen efter semestern då jag vill dölja mitt osminkade jag till/från jobbet… För smink, det har jag inte tid med på vardagarna, det är helglyx! Men kan ju glädja mina medmänniskor med annat färgglatt på vägen! :-)

 28. Marie 18 juni, 2014at07:26

  Kort & gott, önskar vinna den till min lillkille som är 9 år. En överraskning som sätter guldkant på den dagen<3

 29. Hanna 18 juni, 2014at09:58

  Jag har äntligen börjat, springa alltså. Kämpar kilometer efter kilometer. Läser din blogg och inspireras att jag också kan! Kepsen skulle vara pricken över i:et när jag kommer susande längs Årstaviken.

 30. Nicke 18 juni, 2014at18:56

  Jag börjar få inslag av gråa hår och skulle gärna vinna den snygga keps för att kunna se evigt ung ut.

 31. Saga 18 juni, 2014at19:22

  Jag vill vinna kepsen för att det är den coolaste kepsen jag sett! Var i Hong Kong i vintras och där hade var och varannan snygging kepsar i den stilen, har sedan dess letat efter den perfekta och nu hittar jag den hos dig! Fler anledningar till att jag vill vinna är för att skydda mig från solen till och från jobbet, har ingen semester så en fräsig kepa som denna skulle muntra upp mig varje dag hela sommarn lång! Tack för en bra och inspirerande blogg som alltid får mig på bra humör.
  Kram

 32. Frida 20 juni, 2014at20:09

  Den var verkligen jättefin! Om jag vann den skulle jag använda den som skydd mot sommarens härliga men ack så förrädiska strålar. Förlorade just en närstående i den förbannande cancern och vill göra allt för att utrota och minska risken att drabbas av sjukdomen. Och lite uppmuntran skulle ärligt talat inte vara fel det heller, den här kepsen vore en källa till materiell lycka av bästa sort:)
  Bloggen har förresten blivit superbra tycker jag, härligt jobbat! Fint och fräscht!

 33. Helena 21 juni, 2014at14:18

  Kanske bara för att jag just nu behöver lite färg och mönster för att finna motivation och energi.
  Kramar lådvis❤️

 34. Anna genberg 21 juni, 2014at20:39

  Åhh, den kepsen skulle vara lösningen för mig och min nyklippta lugg! Under sommaren kommer jag var och varannan dag behöva sätta luggen på plats av en färgklick till keps.

  Gillar nya utseendet på bloggen skarpt!

 35. Sandra 22 juni, 2014at13:04

  Jag skulle bli så glad om jag vann kepsen enbart för att den var så fin och jag kan verkligen inte motivera mig själv till att köpa en, har någon dum tanke om att jag inte ser bra ut i keps. Klart jag ser bra ut i keps!!

  Ha det fint!

 36. Alexandra 23 juni, 2014at21:33

  Min bästa vän som jag även bor tillsammans med håller på att gå galen på mig för att jag alltid alltid alltid lånar hennes keps & inte köper en egen, men lyckas aldrig hitta någon jag riktig gilla men så vips av en slump hamnar jag på din blogg för första gången ser kepsen tänker wow vad fin & så plötsligt ser jag att de är utlottning på den, måste vara ödet att den ska tillhöra mig!

 37. Emilia 24 juni, 2014at20:22

  Jag önskar mig denna då jag inte äger någon keps men det är ju hur snyggt som helst!

 38. Therese Andersson 1 juli, 2014at13:22

  För att ett utav mina kortsiktiga mål (jan-juni) inför semestern var att träna 4 ggr per vecka. Belöningen för det målet är löparshorts, linne och just en Keps(!) inför semesterlöpningen. Målet är nått, shorts och linnen inhandlat, men saknar kepsen…. Inspirationen av att vinna denna, och från just DIN utlottning/blogg, kommer ge mig energi att hålla semestermålen. Hoppas hoppas…..

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *