Som att gå på moln

De här sandalerna har varit mina favoriter – hela sommaren. Limited edition, förstås, fastnar alltid för sådant för det mesta. Lite lätt omöjlig. Men de där NikeCourt x Liberty Benassi Slide är magiskt sköna. Det känns som att strutta runt på moln när man har dem på sig.

Det här med att ha skor som faktiskt är sköna och bra för fötterna är liksom något som kommer med åldern. Ha ha. Jag sprang mest runt i klackar förut, fast jag bodde i Norrland och det var -20 grader. Idag står jag ut en liten stund.

Nu tycker jag att klackar är snyggt men oftast så tokigt obekvämt.

Så heja sandaler från Nike med skinndetaljer och limited ed mönster!

Vad säger du – klack eller inte?

NIKE_NEWS_SNEAKER_FEED_LIBERTY_1711_hd_1600 NIKE_NEWS_SNEAKER_FEED_LIBERTY_1713_hd_1600 NIKE_NEWS_SNEAKER_FEED_LIBERTY_1772_hd_1600

4 Comments

 1. Marina Eriksson 9 augusti, 2016at19:09

  Oj man gick jämt i klackar när man var 20. Nu är Nike-gympaskorna eller Birkenstocken så sköna!!! Tyvärr fastnar jag ju alltid för klackskor och även köper ibland. När ska jag ha de??? Och har jag de vet jag att fötterna värker efter 1 timme. Fåfäng??? Ja kanske det….

 2. Användarens profilbild jessica 9 augusti, 2016at19:10

  Hahaha sådär gör jag med!

 3. pernillabredolt 9 augusti, 2016at19:29

  Samma här, hela tiden jag pluggade på universitetet travade jag runt i klackar. Även på vintern med alldeles för lite kläder, minns fortfarande hur jag frös. Så himla dumt. Men man lär sig… kanske. Mina havianas flip flops är favvis skorna alla lägen numera tyvärr passar ju inte de jämt men så ofta jag kan har jag dem på mig.

 4. Elna 10 augusti, 2016at09:48

  Jag har några snygga klackar kvar från back in the days när klackar var grejen och ibland när jag ska på fest tar jag fram dem, stirrar fascinerat på klackhöjden och kommer ihåg hur ont det gör, ångrar mig på stört och plockar fram något utan klack. Minns inte när jag hade klackar på mig sist, tror inte ens jag kan gå i dem längre. Fina sandaler! :D

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *