Som ett Blåbär

Jag har så underbara deltagare. Jag blir överlycklig när jag kommer in i salen och jag ser alla fantastiska människor och leende. Ni skämmer bort mig på så många sätt.  I söndags fick jag en av Blueberrys många härliga produkter, torkade blåbär i  ask. Så mycket nyttigare och bättre än godisar. Heja Blueberry.

Idag upptäckte jag också Brämhults nya juice i kyldisken på DagLivs som jag av någon obegrundad anledning missat… givetvis också blåbär.

Åsa var med på min Body Pump på Nybroplan idag. Appro på att bli glad när jag kliver in i salen, så ger måndagsklassen mig alltid ett speciellt leende, det är nämligen så att vi alltid lyckas matcha varann i färgval på kläderna. Man skulle kunna tänka sig att idag var det blått som gällde, men det var Rosa/Lila.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *