Som ett Blåbär

Jag har så underbara deltagare. Jag blir överlycklig när jag kommer in i salen och jag ser alla fantastiska människor och leende. Ni skämmer bort mig på så många sätt.  I söndags fick jag en av Blueberrys många härliga produkter, torkade blåbär i  ask. Så mycket nyttigare och bättre än godisar. Heja Blueberry.

Idag upptäckte jag också Brämhults nya juice i kyldisken på DagLivs som jag av någon obegrundad anledning missat… givetvis också blåbär.

Åsa var med på min Body Pump på Nybroplan idag. Appro på att bli glad när jag kliver in i salen, så ger måndagsklassen mig alltid ett speciellt leende, det är nämligen så att vi alltid lyckas matcha varann i färgval på kläderna. Man skulle kunna tänka sig att idag var det blått som gällde, men det var Rosa/Lila.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Jävla skit

Jävla skit

Jag tror… att jag har min tävlingsinstinkt kvar

Next
A sucker for nice (pink) things

A sucker for nice (pink) things

Tänkte spä på dagens rosa, med dessa underbart vackra cykelskorna från Bont som

You May Also Like