Soppa på Butternut pumpa

Words by

Butternutpumpa, koriander, vitt vin, morot, potatis, chilli, svartpeppar, salt, kycklingfond, grädde. 

Koka upp allt utom koriandern – mixa slät och strö över hackad koriander.

4 Comments

 • EmmaS

  Ha, ha… precis vad jag planerade till kvällen! Eftersom jag kör Whole30 byter jag dock ut grädden, vinet, moroten och kycklingfonden mot kokosmjölk. Och så rostar jag butternutten i ugnen först, innan jag mixar.

 • Petra Axlund Stegman

  Butternut Squash Soup är så gott. Jag älskar även att ugnsrosta den. Yuuum! Lustigt att det övesätts till “pumpa” i Sverige. Här i USA heter det som sagt squash och inte pumpkin. Och det svenskar kallar squash heter zuccini.

 • jessica

  Som sagt – det kan vara “Jessicaspråk” med :)

 • Petra Axlund Stegman

  Man kan nog säga båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us