Sorg och intervaller

Datorer, iPhones, iPods, ja i princip samtliga produkter från Apple är för det mesta mina bästa vänner. Jag vet precis hur jag ska ge dem rätt omtanke för att fungera. Jag är dessutom extremt bra på att berätta för alla andra att göra back up – jag är extremt dålig på att göra det själv. Nu har det hänt som inte får hända. Min hårddisk har crashat, dött. Allt och jag menar allt (musik, klasser, träningsschema etc) är b o r t a.

Det finns inte så mycket att göra åt det. Men jag gråter lite lätt inombords.

För att döva smärtan i gårdagens räddningsförsök körde jag MAX-intervaller på löpband.

Uppvärmning 20 min. Serie på 5 x 2 min – vila 1 min, 5 x 1 min – vila 30 sek. Nedvarvning.

Inzoom på ett löpsteg som har varit vackrare men som duger hyfsat ok just nu.

J skulle ta bilder men råkade ha kameran inställd på film. Så här har ni gårdagen.

 

8 Comments

 1. Gunilla 17 februari, 2013at16:19

  Har du låtit nån dataexpert kolla på den? Min dataexpertskompis säger att det nästan alltid går att rädda om man lämnar in hårddisken i en bra datashop. Informationen finns där nånstans, det gäller bara att veta var man ska leta. HOPPAS att det löser sig!!

 2. Victoria 17 februari, 2013at17:38

  Oh neee fyy !! Usch jag lider med dig !! är ju det värsta som kan hända typ juuu !! buu !!

 3. Helena 17 februari, 2013at18:38

  Men fy vad sorgligt! Hoppas att det dyker upp någon som kan trolla med knäna… :(

 4. Cathrin 17 februari, 2013at19:51

  Åh, den känslan känner jag igen! När jag höll på med mitt examensarbete och satt med en deadline hängande över mig. Hade arbetat många timmar med min del och det var bara jag som hade den slutgiltiga versionen. Just då, när jag är som mest stressad bestämmer sig datorn för att dö. Dö, dö, dö. Jag slänger mina hörlurar på den och drämmer igen locket ett par gånger. Nu var inte bara hårddisken död utan även hela mina jävla tablet-pc. Aldrig varit så stressad, arg och förtvivlad som då.

  Min sambo lyckades dock rädda det mesta även om en del bilder blev korrupta och numera halva. Examensarbetet blev också klart. :)

 5. fia 17 februari, 2013at20:08

  Usch! stackare!
  skönt att du kunde köra intervaller! Hur länge vilade du mellan 5*2, var det 1 min mellan varrje eller 1 min set vila? Och vilken hastighet?
  Hoppas allt löser sej med musik m.m

 6. Användarens profilbild jessica 17 februari, 2013at21:04

  Cathrin – åh jag vet den känslan. Jag har pendlat mellan att vara typ “ja ja ja – shit happens” till att vara stormtokig.

  Fia – 1 min mellan varje 2 min. Direkt på de andra intervallerna. Hastigheten är oväsentlig på löpband eftersom den aldrig stämmer. Men jag drog upp löpbandet till strax under 15 km/h.

 7. Anna Jansson 18 februari, 2013at06:18

  Usch och fy! Hem och säkerhetskopiera direkt efter jobbet idag blev numera planen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *