Datorer, iPhones, iPods, ja i princip samtliga produkter från Apple är för det mesta mina bästa vänner. Jag vet precis hur jag ska ge dem rätt omtanke för att fungera. Jag är dessutom extremt bra på att berätta för alla andra att göra back up – jag är extremt dålig på att göra det själv. Nu har det hänt som inte får hända. Min hårddisk har crashat, dött. Allt och jag menar allt (musik, klasser, träningsschema etc) är b o r t a.

Det finns inte så mycket att göra åt det. Men jag gråter lite lätt inombords.

För att döva smärtan i gårdagens räddningsförsök körde jag MAX-intervaller på löpband.

Uppvärmning 20 min. Serie på 5 x 2 min – vila 1 min, 5 x 1 min – vila 30 sek. Nedvarvning.

Inzoom på ett löpsteg som har varit vackrare men som duger hyfsat ok just nu.

J skulle ta bilder men råkade ha kameran inställd på film. Så här har ni gårdagen.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center