sovmorgon till 1230

Gårdagens 11 km i hällande spöregn tillsammans med en uns för lite sömn under hela veckan som gått har uppenbarligen satt spår i min kropp, som tog en sovmorgon till klockan 1230 idag! (1230!!!) Jag har nog inte sovit så länge på 10 år.

Jag spenderade tid igår med att ladda mina batteri tillsammans med mina vänner och somnade som en liten prinsessa i Oscars knä och uppenbarligen fortsatte att sova x  antal timmar till. Kroppen kändes märkbart groggy under dagens cykelklass. Jag kommer fr o m nästa vecka lägga upp mina cykelklasser vecka efter vecka under höstens periodisering, så att du kan förbereda dig mentalt och också backa tillbaka ibland för att summera.

Jag blev inspirerad av Rivers träningsfokus denna höst, så lovar jag min kropp att:

1. Forsätta springa även när snön ligger över Stockholm

2. Mer egenträning i form av Yoga

3. Få in mer spänstträning (kolla Holm nedan).

Nu är det dags att valvaka.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *