Spellistor och tulpaner

Jag har firat att det är onsdag idag genom att köpa tulpaner. Inte av någon speciell anledning merän att det en ny dag. Imorrn är en sådan också – tror inte jag firar med tulpaner då men firar i alla fall med torsdagens bästa pass 1745 på SATS Hötorget.

Ni har efterlyst musik att köra trainer pass till och här kommer några listor – hoppas ni gillar dem:

Länk till första listan har ni här och andra här, även min och Mattias Recks lista hittar ni här.

 

tulpaner

5 Comments

 1. Amira 3 mars, 2016at07:05

  Ååå vad jag älskar ditt sätt att ta tillvara på dagen. Så otroligt glad för all energi, pepp och kärlek du sprider <3 Ska genast kolla spellistorna. Insåg inte förrän igår vad tulpaner kan göra för hjärta och själ:-) Tack fina, fina för allt du ger. Kram <3 <3 <3

 2. sara 3 mars, 2016at10:28

  Hej Jessica!

  Du har säkert berört ämnet tidigare. Är instruktör inom spinning, trivs bra med det, Men undrar vad dina tankar är om ersättning. Om man ex. blir inringd samma dag får man ju inget extra eller om någon instruktör är sjuk och man ska vara kvar och köra dubbelpass. Helgpass/röda dagar utgår vanlig ersättning ej ob. Ska det vara så här? Tycker det är dåligt men vet inte hur man ska hantera det då det är en sorts förväntan att det är så det ska vara Kör jag ett pass och sedan täcker för en annan passet efter så kan man åtminstone få en liten energibar som tack utöver vanlig timlön. Är jag helt ute och cyklar? =)
  Ha det toppen! SARA

 3. Användarens profilbild jessica 3 mars, 2016at10:29

  Sara – får jag lyfta det i ett inlägg?

 4. Vibeke 3 mars, 2016at15:21

  Takk Jessica, du er en sann inspirasjon! Takk for tips til musikk, man behöver det ibland. Love. Holder også med det Sara skriver – det kan vi gjerne prate litt om.

 5. sara 3 mars, 2016at17:54

  Absolut! Vi är nog väldigt många som berörs av detta orättvisa system, ju fler du når desto bättre =), Lyft på du go a head =)/SARA

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *