starbucks till Sverige och vila för mig idag

What more to say… Lovar att min fina vän Oscar hoppar av glädje nu. Hoppas bara att de inför laktosfri mjölk i deras utbud. Jag kräks på latte gjord på soyamjölk.

Synd bara att de är ute på Arlanda… dock.. i might have an idea.

Starbucks öppnar i Sverige – DN.se.

StarbucksDrip

Eftersom kroppen känns hängig och osamarbetsvillig och gjort så i några dagar, samt att min vilopuls ligger högre än vanligt, lyssnar jag på kropp och vilar den idag. Jag avskyr att byta bort mina klasser, men bättre att byta bort en klass idag och slippa bli sängliggandes och istället kunna köra som vanligt resterande del av veckan. M a o så kör vi på på fredag igen med extensiva intervaller.  :) Och ni kan ju räkan med att jag kommer vara laddad då.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *