Måndagsklassen på vasastan är otroligt magisk. Med tokigt bra ljud och härliga deltagare kan man verkligen inte runda av måndagen på ett bättre sätt.  Åsa gjorde mig sällskap idag på 3 mjuka berg med 3 serpentinsvängar upp till ett  brantare parti.

Igår fick jag också “inside info” om att ytterligare en ny träningstidning kommer landa på hyllorna väldigt snart. En matigare sådan med fakta artiklar och galet imponerande reportage och profiler.  Som träningsvärldens egna Filter Magasin.

Bara en sådan sak att tidningen heter STARK.

STARK Magasin har inte kommit till av en slump. Den kom till eftersom det saknades något.

Det saknades ett magasin som fokuserade på riktig träning och riktig mat, på helhet snarare än detaljer. Det saknades en tidning där experter inom träning, kost, idrottsskador – för alla, från de som motionerar ibland till proffs – fanns samlade. Och det saknades en mognare hälsotidning som såg till träning för hela livet, från barn till vuxna, och som fick tillgång till de största profilernas tränings- och kostupplägg. Nu finns den.

STARK magasin. I butik från april.”


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center