Stark

Måndagsklassen på vasastan är otroligt magisk. Med tokigt bra ljud och härliga deltagare kan man verkligen inte runda av måndagen på ett bättre sätt.  Åsa gjorde mig sällskap idag på 3 mjuka berg med 3 serpentinsvängar upp till ett  brantare parti.

Igår fick jag också “inside info” om att ytterligare en ny träningstidning kommer landa på hyllorna väldigt snart. En matigare sådan med fakta artiklar och galet imponerande reportage och profiler.  Som träningsvärldens egna Filter Magasin.

Bara en sådan sak att tidningen heter STARK.

STARK Magasin har inte kommit till av en slump. Den kom till eftersom det saknades något.

Det saknades ett magasin som fokuserade på riktig träning och riktig mat, på helhet snarare än detaljer. Det saknades en tidning där experter inom träning, kost, idrottsskador – för alla, från de som motionerar ibland till proffs – fanns samlade. Och det saknades en mognare hälsotidning som såg till träning för hela livet, från barn till vuxna, och som fick tillgång till de största profilernas tränings- och kostupplägg. Nu finns den.

STARK magasin. I butik från april.”

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Åh vad snygga ni är! Hur ser helgen ut för damerna?lite crossfit innehållandes bulgarian bags,trx,rep,chins och annat kanske kan vara något?! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
You rocked Oslo!

You rocked Oslo!

Tillbaka i Stockholm och jag är glad över en fantastisk helg i Oslo

Next
Vad tycker du?

Vad tycker du?

Sofie, som in between är en störtskön människa, gör idag ett galet ärligt inlägg

You May Also Like