Stay away cold

Höst. Sensommar. Eller något mittemellan. Hur som är det sig likt. Det dignar av löpsedlar med en “ny” diet, kom-igång-tips och allmän träningshysteri samtidigt som förkylningarna sparkar igång till höger och vänster. Hela Stockholm nyser ikapp medans Obama stänger av all framkomlighet i innerstan.

Jag har varit snorig och tänker inte bli det igen.

Här är min boost – “Stay away cold”

Pressa juice av äpple och pären i en juicecentrufug. Eller köp färdig.

Mixa med ett helt päron, saft av en citron. 3 tsk Supergreens och 2 tsk Spirulina.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Nytt

Nytt

Jag har funderat länge på hur jag kan göra bloggen bättre och nu har jag

Next
Run the distance

Run the distance

  Nästa vecka så gör vi varje vardag till Nike+ Run Club

You May Also Like