Stökpass

I dag hade jag cykeldejt med Jonas. Jonas är så där härligt grymt skön och vi har galet kul ihop på cykeln. Vi hade som plan att köra en sväng i Hellas och sedan avsluta på Lidingö i lagom tid för att jag skulle hinna till Rönneberga för starten av helgens mtb-läger.

Vi möttes upp på Specialized Concept Store  och blev där “övertalade” att följa Sörmlandsleden mot Haninge. Vi styrde om planerna och tog oss ut och följde de röda markeringarna. Ute vid Tyresta blir rothavet tätare än tätast och efter några timmar med konstant rothav – snurrade det i huvudet på mig och Jonas.

Eftersom jag hade en tid att passa på Lidingö – fick vi bränna på rätt ordentligt på väg tillbaka, med passande motvind och det slutade det med att jag vackert tog cykeltaxi från Sickla till Lidingö.

Taxichauffören som hette Ulf var helt outstanding den – bästa någonsin. Han erbjöd mig saft och kaffe och var gudomligt trevlig. Taxi Stockholm – ni måste ge honom något alldeles extra.

Jag sladdade sen in med 1 minut tillgodo, med cykel och oduschad på Rönneberga – där hela reception låg dubbelvikta av skratt.

[insert]sormlandsleden[/insert]

2 Comments

  1. jonas l 27 april, 2015at21:55

    Gött att du hann :) Vi borde cykla ihop oftare. :D

  2. Användarens profilbild jessica 27 april, 2015at23:16

    Ja MYCKET oftare! Lets do that!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *