Man blir liksom aldrig riktigt  nöjd. Visst är det så? Når man ett mål så kan man liksom inte bara gilla läget utan måste direkt skapa ett nytt, lite häftigare mål, istället för att bara stanna upp och andas och njuta av nuet. Vi borde stanna upp mera.

Det är som med svensk sommar. Den är aldrig tillräckligt bra. För varm. Eller för kall. Eller som nu, lite ljummen och så varken eller. Löjligt lagom.

Lagom är också ett ord som typ bara finns… i Sverige. Lagom. Inte för mycket och absolut inte för lite. Våga inte stick ut. Gå för guds skull inte din egen väg. Näe, var lagom. Så där som alla andra.

Jag älskar andra. Jag njuter av människors olikheter. Jag blir lycklig över att våga acceptera mina olikheter.
Olikheter är styrkor som berikar oss, dagligen och i varje levande sekund.

Sekunder är tid som blir till hjärtslag och andetag. Varje torsdag kör jag två klasser. 120 minuter. 7200 sekunder. Investerade i att göra min kropp, men framförallt era kroppar, ni suveräna deltagares, starkare och lyckligare.Det skålar vi för.

5:e dagen utan Pepsi Max. Det skålar vi också för.

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center